Ads by Kazu Media - Hvordan fjernes det?

 

Kazu Media fremmes som en online platform, der tilbyder gratis video- og musikstreaming samt gratis online spil, hvis du tilmelder dig naturligvis. Men når du tilmelder dig pågældende platform, vil du imidlertid ikke kun få alle disse gratis muligheder. Kazu Media er udviklet af Japalta Consulting LTD som et værktøj, der viser annoncer. Du vil derfor få vist annoncer, som desværre er ren svindel, for Kazu Media tilhører nemlig den softwarekategori, der kaldes adware.

Om Kazu Media Adware

De føromtalte annoncer kan fremkomme i alle mulige former. Og der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer. Selvom annoncerne, der vises af Kazu Media, virker meget fristende, kan vi ikke råde dig til at klikke på dem.

Hvis du kommer til at klikke på en af de annoncer fra Kazu Media, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Kazu Media fungerer som en browserudvidelse og den passer til alle de mest almindelige webbrowsere på markedet, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge og selv Safari. Det betyder, at Apple-brugere også kan blive inficeret.

Kazu Media adware kommer med annoncer, der kaldes for ‘‘Ads by Kazu Media’’, ‘‘Powered by Kazu Media’’, ‘‘Ads powered by Kazu Media’’, ‘‘Brought to you by Kazu Media’’, ‘‘RocketTab powered by Kazu Media’’ osv. Disse annoncer kan blive vist som popups, bannerreklamer, mellemliggende eller hjørneannoncer, fuldsidesannoncer osv. De opfører sig som en sværm af græshopper, der praktisk talt fylder hele din computerskærm. Det er umuligt at børste dem væk, medmindre du har et værktøj som Reimage kørende i dit computersystem.

Kazu Media-udvidelsen vil ikke lade dig se det egentlige indhold på den webside, du besøger. Det vil aflede din opmærksomhed fra indholdet for at gøre dig interesseret i sine falske tilbud. Det vil endda vise dig skræddersyede annoncer, der er blevet tilpasset dine interesser, for dette skadelige program sporer nemlig disse oplysninger og deler dem med udviklerne af disse svindelnumre – de lyssky tredjeparter. Den mest uønskede bivirkning ved at have Kazu Media-programmet på sin PC er ikke enhedens betydeligt langsommere ydeevne, men sandsynligheden for at annoncerne og de domæner, det omdirigerer dig til, vil være inficeret med malwaretrusler.

Hvordan trænger Kazu Media Adware ind i din computer?

Kazu Media-programmet kan blive installeret direkte fra den officielle webside med web-adressen kazumedia.com. Men det kan også være en konsekvens af, at du har besøgt en tvivlsom spilleplatform eller anden form for online platform. Programmet kan også begynde at køre i dit computersystem, hvis du klikker på annoncer, der er blevet inficeret. Kazu Media er også et PUP – potentielt uønsket program, hvilket er klart og tydeligt ud fra de virkninger, det har på computeren, som beskrevet i det foregående afsnit. Men desværre er PUP’er ekstra komponenter, som følger med gratis applikationer, såsom media players, video-codecs, filkonverteringsprogrammer osv. Hvis man ikke vælger en avanceret installation, som kan kassere uønskede programmer, bliver de installeret på enheden sammen med den valgte gratis applikation.

Reimage, Spyhunter og Stopzilla er værktøjer, som bekæmper og beskytter mod it-pestilenser såsom Kazu Media adware. Det anbefales, at man installerer et af disse pålidelige antivirusprogrammer i computersystemet. Nedenfor kan du finde en gratis fjernelsesvejledning til Kazu Media PUP.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Kazu Media

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes' Anti-Malware
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads by Kazu Media, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Kazu Media

Sådan fjernes Ads by KazuMedia ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Kazu Media installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by KazuMedia og relaterede parasitter såsom Media Updater , Ads by Rich Media View , Zwinky Toolbar , Monstermarketplace Redirect Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Kazu Media fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by KazuMedia samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Kazu Media, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by KazuMedia fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Kazu Media. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by KazuMedia eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Kazu Media, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by KazuMedia fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Kazu Media samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by KazuMedia, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Kazu Media fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Kazu Media være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by KazuMedia fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Kazu Media. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by KazuMedia, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by Kazu Media skærmbilleder

 
     

About the author

 
april 30, 2017 06:40, april 30, 2017 06:40
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *