AVbytes Win 7 Antivirus 2015 - Hvordan fjernes det?

 

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 er et rogue/falsk antivirus program, der er lavet for nemt at kunne tage penge fra tilfældige computerbrugere. Det er et af den slags værktøjer, der efterligner en systemscanning, og derefter beder brugerne om at købe den fulde version, idet det hævder, at det er den eneste måde, du kan slippe af med alle infektioner, som blev fundet. Denne særlige version angriber computere, der kører Windows 7. For at fjerne AVbytes Win 7 Antivirus 2015, skal du køre en fuld systemscanning ved hjælp af et anti-malware program, for eksempel StopZilla, Spyhunter eller Malwarebytes.

Om AVbytes Win 7 Antivirus 2015

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 tilhører Braviax/FakeRean rogue familien. Den er kendt for at udvikle flere versioner af den samme infektion, der angriber computere i overensstemmelse med versionen af deres Windows. Som vi allerede har nævnt, angriber AVbytes Win 7 Antivirus 2015 Windows 7 brugerne. Windows XP og Windows 8 brugere kan til gengæld bemærke henholdsvis AVbytes XP Antivirus 2015 og AVbytes Win 8 Antivirus 2015.

Når programmet først er inde i systemet, frembringer det diverse sikkerhedsmeddelelser, som kun vises for at skræmme dig og få dig til at tro, at din computer er inficeret. Advarslerne rapporterer om systemfejl, potentielle spyware infektioner osv. Men vigtigst af alt, AVbytes Win 7 Antivirus 2015 foregiver at scanne din computer og lede efter trusler. Derefter forfalsker den scanningsresultaterne og rapporterer om, at der er fundet en lang række infektioner. For at fuldføre scanningen samt fjerne truslerne, beder programmet brugerne om at købe en fuld version af AVbytes Win 7 Antivirus 2015.
AVbytes-Win-7-Antivirus-2015

http://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/12/AVbytes-Win-7-Antivirus-2015.png

Du skal være opmærksom på, at det kun er et forsøg på at stjæle fra dig. I årevis tjener skaberne af Braviax penge på den måde, idet de udgiver atter flere lignende programmer. AVbytes Win 7 Antivirus 2015 er en af de nyeste udgivelser fra denne udvikler.

Således distribueres AVbytes Win 7 Antivirus 2015

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 distribueres ved hjælp af trojanske virusser. Computerbrugere er på den måde ikke opmærksomme på infiltrationen, og finder først ud af det, når dette badware program har slået sig ned i systemet. Det er ikke nemt at beskytte din PC mod denne form for programmer. Men hvis du imidlertid har opdaterede antivirus samt anti-malware værktøjer i din computer, vil det mindske risikoen for at blive inficeret.

Du skal ikke stole på denne falske applikation, men straks fjerne den, når du opdager den. Det er ikke værd at betale for den, da den intet har tilfælles med en computerbeskyttelse. Nedenfor kan du finde en vejledning til fjernelse af AVbytes Win 7 Antivirus 2015.

Manuel fjernelse af AVbytes Win 7 Antivirus 2015

  1. Start -> Kør
  2. Indtast http://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere AVbytes Win 7 Antivirus 2015 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør http://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 video fjernelsesguide

 

Automatisk AVbytes Win 7 Antivirus 2015 fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes' Anti-Malware
 
  Hent StopZilla AVbytes Win 7 Antivirus 2015 afsløringBemærk: StopZilla forsøg giver påvisning af parasitten ligesom AVbytes Win 7 Antivirus 2015 og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 skærmbilleder

 
Custom image d92a9671 for 1165
Custom image d92a9671 for 1165
           
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *