FoxyDeal Ads - Hvordan fjernes det?

 

FoxyDeal er et andet adwareprogram, der er udviklet af SuperWeb LLC, og som kan påvirke Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du kan installere det på din computer sammen med andet freeware ved en fejltagelse, da det ikke spørger efter brugerens samtykke og ikke kræver nogen tilladelse. Selvom FoxyDeal beskrives som et program, der forbedrer din søgning samt hjælper dig med at handle online, er det faktisk ganske generende, og de fleste brugere vil gerne slippe af med det.

Om FoxyDeal Ads

Når programmet først er inde i systemet, begynder det at vise tonsvis af annoncer, herunder bannerreklamer og fuldsideannoncer. De indeholder som regel rabatkuponer eller promokoder, hvilke skulle kunne gøre computerbrugerne interesserede og få dem til at klikke på dem. I virkeligheden er FoxyDeal Ads fyldt med sponsorerede links, så når du klikker på dem, vil du hjælpe udviklerne af dette adware med at få tilknyttet økonomisk gevinst. Jo flere klik de får, jo flere penge tjener de.

Således Distribueres FoxyDeal Ads

Du bør holde dig væk fra den slags programmer, da de har tendens til at omdirigere computerbrugerne til ondsindede websider. Generelt er FoxyDeal Ads meget irriterende. Desuden sporer adwareprogrammer ofte dine søgevaner, og de kan involvere dig i tredjeparternes forskellige projekter. Du bør være mere forsigtig med dine downloads fra internettet, hvis du gerne vil undgå FoxyDeal og lignende applikationer. De er bundtet med gratis afspillere samt andet freeware. Du skal altid vælge en Brugerdefineret installation, og afvise tilføjelsen af valgfrie downloads såsom FoxyDeal.

Hvis dit system allerede er inficeret, skal du fjerne FoxyDeal Ads hurtigst muligt. Nedenfor er der en vejledning, der forklarer, hvordan det gøres.


Automatisk FoxyDeal Ads fjernelse værktøjer

 
  Hent Spyhunter FoxyDeal Ads afsløringBemærk: Spyhunter forsøg giver påvisning af parasitten ligesom FoxyDeal Ads og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
 

Manuel fjernelse af FoxyDeal Ads

Sådan fjernes FoxyDeal Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom FoxyDeal Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til FoxyDeal Ads
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Spyhunter, Malwarebytes og Stopzilla, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af FoxyDeal Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med FoxyDeal Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FoxyDeal Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse FoxyDeal Ads fra Chrome

 1. Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
   
 2. Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
   
 3. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner FoxyDeal Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af FoxyDeal Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
   
 4. Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
   
 5. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
   
 6. Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FoxyDeal Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
   
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse FoxyDeal Ads fra Firefox

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).  
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med FoxyDeal Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FoxyDeal Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
   
 2. Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse FoxyDeal Ads fra Safari (Mac OS X)

 1. Klik på Safari menuen.
   
 2. Vælg Præferencer.
   
 3. Klik på fanen Udvidelser.
   
 4. Klik på Afinstaller tæt på FoxyDeal Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
   
 5. Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FoxyDeal Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
   
 2. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

 

Relaterede billeder

 
related image #1 from FoxyDeal Ads
           
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *