ILivid - Hvordan fjernes det?

 

iLivid er endnu en browser værktøjslinje, der kan installeres i de fleste browsere. Den omdirigerer computerbrugere til iLivid.com, uanset hvilken hjemmeside, de ville besøge. ILivid ændrer dine browserindstillinger, den udvider din bogmærkeliste med diverse ukendte hjemmesider, som du aldrig har føjet til dine favoritter, og den ændrer din startside til iLivid.com. Det sker ikke kun uden brugerens samtykke, hvilket er virkelig irriterende, men det fører også til mere alvorlige problemer.

I bund og grund forsøger iLivid at indsamle oplysninger om din aktivitet på internettet, og sender det til forskellige marketing virksomheder, der har brug for disse data med henblik på markedsføring samt deres personlige grunde, eller direkte til computer hackere, som senere hen kan forsøge at få penge ved at bruge dine kodeord, bankkontooplysninger osv. Som du kan se, er det en krænkelse af dit privatliv, og af den grund skal iLivid redirect fjernes. Det er desværre ikke så nemt at fjerne iLivid, som du først skulle tro. De fleste værktøjslinjer kan fjernes ved hjælp af værktøjet til afinstallation, der følger med under installationen. Så det eneste du behøver at gøre er at gå til Kontrolpanel og fjerne det uønskede program fra programlisten. Men problemet er imidlertid, at iLivid værktøjslinjen ændrer søgeudbyderindstillingerne, som ikke fjernes gennem afinstallationsprocessen. Og i nogle software bundter, fungerer afinstallationsprogrammet slet ikke ordentligt. Det giver PC brugeren en hel del hovedpine.

ILivid virus trænger ind i systemet via diverse hjemmesider til deling af filer, såsom Rapidshare.com, eller det kan følge med andet software. Hvis du for nyligt har bemærket, at du bliver omdirigeret til iLivid.com, skal du sørge for omgående at fjerne iLivid fra dit system. Scan dit system med et anerkendt anti-spyware værktøj, for eksempel spyhunter eller Hitman Pro som standard. Du bør ligeledes ændre din søgeudbyder til den, du brugte før du blev inficeret med denne generende applikation. Du er nok nødt til at udskifte søgeudbyderne manuelt bagefter.

Automatisk ILivid fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage ILivid afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom ILivid og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel ILivid fjernelse

 
Processer:
Registre:
 

ILivid skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ILivid facts