Loadstart.net virus - Hvordan fjernes det?

 

Loadstart.net virus ligner tidligere virusser. Der er ikke noget nyt ved dens udseende – vi har allerede skrevet artikler om browser hijacker, som er skabt ens. Genveje på den venstre side af websiden og et søgefelt – det er de funktioner, man kan se på domæner såsom Trustedstart.net og Tech-connect.biz. Vi har allerede analyseret de to nævnte søgeprogrammer. Nu slutter Loadstart.net virus sig til dem. At duplikere søgeprogrammer er et virkelig nemt job, og svindlere forurener internettet så nemt som ingenting. Med mængden af browser hijackere, der konstant kredser rundt om internetbrugerne, har vi en ret god grund til at råde alle til at vælge et effektivt anti-malwareprogram, der kan beskytte mod skadeligt materiale.

Om Loadstart.net virus

Ingen computerbrugere har lyst til at få lavet om på sine browserindstillinger, uden at blive advaret om det først. Browser hijackere er luskede af natur og de har ikke for vane at spørge om lov. Det er nemmere at bede om forladelse end om lov, ikke sandt? Det er grunden til, at Loadstart.net virus gør lige, hvad der passer den, og er ligeglad med, hvad det inficerede offer synes om ændringerne. Faktisk vil den ikke engang give brugeren lov til at gøre noget ved de gennemførte ændringer i browserpræferencerne. Loadstart.net virus sætter sig på startside, standard søgeudbyder og ny fane-side, indtil man gør noget ved problemet. Foretager man ændringer i indstillingerne via browserne, vil det ikke holde – hijackeren vil atter vise sig med sit domæne.

Udover at dette domæne konstant vil stå som det foretrukne, kan man også støde på det i løbet af en søgning på internettet. Hvis man forsøger at besøge Google eller anden søgefacilitet, kan Loadstart.net virus blive misundelig og i stedet åbne sit eget netværk. Derfor er nogle brugere ikke i stand til at få adgang til andre søgefaciliteter. Og på grund af det presserende behov efter informationer, vil de nøjes med søgefeltet på Loadstart.net virus. Men det er bestemt ikke en god ide. Søgeresultaterne kommer fra en anden browser hijacker: Plusnetwork.com. Nedenfor kan du se et skærmbillede af de frembragte resultater. Problemet med denne søgeplatform er, at man kan blive introduceret til upålidelige domæner. Alibaba.com er f. eks en af den slags e-handel websider. Hvis du ikke vil risikere at smide dine penge ud på produkter af dårlig kvalitet, så skal du undgå den facilitet. Det andet skærmbillede viser den side, som vi kom til efter at have klikket på Alibaba.com. Hvis du ikke tror os, kan du læse, hvad tidligere kunder hos Alibaba skriver. De fleste kommentarer er negative. Google.com viser helt klart ikke siden i søgeresultaterne (eller i hvert fald meget langt nede på listen).

Således distribueres Loadstart.net virus

Loadstart.net virus dukker ikke op ud af ingenting – den har nogle metoder til at trænge ind i brugernes enhed. En af dem er bundtning, som kan anvendes på størstedelen af programmer online. Hvis du downloader software fra upålidelige fildelingsdomæner, kan det være, at din enhed snart vil støde på en parasit. Hvis du gerne vil undgå den teknik, skal du installere programmer i en avanceret/brugerdefineret indstilling, så der ikke automatisk bliver installeret noget ekstra bagage. Den indstilling hjælper brugerne med at få et bedre overblik over det program, der klargøres til brug. Derudover skal du altid læse Slutbrugerlicensaftalen og Fortrolighedspolitikken ved det program, du har valgt at downloade. Hvis du støder på nogle mistænkelige udsagn, skal du ikke installere sådan en applikation.

Hvis du går rundt og føler, at din enhed ikke er beskyttet godt nok, kan vi forsikre dig om, at den følelse vil gå væk, lige så snart du begynder at bruge Reimage, Spyhunter eller Hitman. Du kan naturligvis vælge det anti-malwareprogram, du bedst kan li’. Du kan kigge på afsnittet ”Reviews” på vores side og læse vores evaluering af hvert program. Vælg det, som passer til dine behov. En manuel fjernelse er også en mulighed, som du finder vejledningen til nedenfor.


Automatisk Loadstart.net virus fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Loadstart.net virus afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Loadstart.net virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel fjernelse af Loadstart.net virus

Sådan fjernes Loadstart.net virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Loadstart.net virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Loadstart.net virus og relaterede parasitter såsom Spellso virus , Taplika.com virus , Search.eshield.com virus , Search.bitcro.com virus .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Loadstart.net virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Loadstart.net virus siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
   
 2. Åbn Genvejs fane.
   
 3. Slet Loadstart.net virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjerner Loadstart.net virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
   
 2. Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
   
 3. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
   
 4. Vælg Administrer Søgemaskiner  
 5. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen  
 6. Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 7. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
   
 8. Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 9. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.  
 10. Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Loadstart.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner Loadstart.net virus fra Firefox:

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
   
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Loadstart.net virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   
 3. Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
   
 4. Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
   
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 7. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 8. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
   
 9. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger -> Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Loadstart.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp. u”>
 2. Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

  Top Sådan fjerner Loadstart.net virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Loadstart.net virus fra listen.

Sådan fjernes Loadstart.net virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Loadstart.net virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Vælg Søgeudbydere.  
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.  
 5. Luk Indstillinger.
 6. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Loadstart.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet Indstillinger.
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man Loadstart.net virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde Loadstart.net virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Sådan fjernes Loadstart.net virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
   
 2. Vælg Udvidelser og afinstaller Loadstart.net virusog andre mistænkelige udvidelser.
   
 3. Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
 4.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Loadstart.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
 2.  
 3. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Loadstart.net virus skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loadstart.net virus facts