Locker ransomware - Hvordan fjernes det?

 

Locker virus er endnu et ransomware, der trænger hemmeligt ind i computeren, krypterer filer, der er gemt på harddisken og beder om løsepenge for at dekryptere filerne. Der er ikke tale om en stor sum penge (det er 1 BTC og den nuværende kurs er omkring $240), så hvis du har mistet nogle meget vigtige filer, overvejer du måske at betale denne løsesum, så du kan få dekrypteret dine filer.

Der er imidlertid ingen garanti for, at dine filer vil blive dekrypteret, hvis du betaler løsepengene, så tænk dig om en ekstra gang, før du forærer dine penge væk. Nogle gange mislykkes det for Locker virus at kryptere filer, så det eneste du behøver at gøre, er at fjerne denne infektion fra din computer, og du kan fortsætte dit arbejde. Hvis din situation ser således ud, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en løsning, der kan håndtere Locker virus.

Locker ransomware

Dette ransomware ligner andre ransomware programmer, såsom Alpha Crypt eller Tox Ransomware. Men det er usandsynligt, at alle disse virusser er lavet af de samme udviklere. Det største problem ved ransomware ligesom Locker virus er fil kryptering. Det betyder, at hvis dine personlige filer er blevet krypteret, er det ikke nok at fjerne infektionen fra din computer, for så vil dine filer nemlig forblive krypteret, og du vil ikke være i stand til at få adgang til dem. Hvis du beslutter dig for at betale løsepengene og modtage dekrypteringsprogrammet, der kan dekryptere dine filer, skal du faktisk ikke fjerne Locker virus fra dit system, førend det er gjort. Hvis du fjerner det inden det, vil du måske aldrig få dine filer tilbage. Når du har betalt løsepengene og dekrypteret dine filer, først da skal du fjerne virussen fra din computer.

Hvis du undrer dig over, hvordan dette ransomware har fundet vej til dig, eller hvordan du kan undgå det, skal du blot læse videre. Locker virus trænger som regel ind i computerne via spam e-mails. Det er grunden til, at det ikke kan anbefales at åbne breve i din spam indbakke. Ransomware såsom Locker virus kan ligeledes distribueres via upålidelige websider. Hvis du besøger nogle websider, der virker mistænkelige, skal du endelig ikke klikke på nogle af de annoncer, der vises dér, ej heller skal du downloade nogle filer derfra. Den bedste måde, hvorpå du kan undgå det, er ved at beskytte dit system med et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis din computer er inficeret med Locker virus, er systemgendannelse nok den eneste kendte og effektive måde, hvorpå du kan slippe af med det. Her kan du finde en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan det gøres: System restore for Mac og System restore for Windows.

Automatisk Locker ransomware fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Locker ransomware afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Locker ransomware og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Locker ransomware skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Locker ransomware facts