MegaBackup - Hvordan fjernes det?

 

På en måde fremmer MegaBackup en tjeneste, som vi kan tale uafbrudt om. I hver eneste artikel om ransomware-virusser, forsøger vi at gøre dig opmærksom på, hvor vigtigt det er, at du opbevarer dine værdifulde data et sikkert sted. Én mulighed er at sikkerhedskopiere dem og opbevare dem i en facilitet, der beskytter software mod infektion. Men selvom MegaBackup er et lovligt program, har det nogle fejl, som udviklerne burde gøre noget ved. Man har f. eks bemærket, at dette program spredes via programbundter. Og når man modtager applikationen på sådan en måde, vil det nok ikke være så funktionelt, som man regner med. Det vil nok ikke gøre dig i stand til at gemme dine filer (eftersom der er et gebyr for sådan en luksus). I stedet vil det simpelthen frembringe vinduer, der fortæller, at dine filer har stærkt brug for beskyttelse. Selvom MegaBackup kan være til stor hjælp, er det en lusket måde, det bruger for at overbevise folk om at få fat i det. Vi vil gerne understrege, at det ikke er et skadeligt program, men dets infiltration i enhederne er af tvivlsom karakter.

Om MegaBackup

Når programmet er trængt ind i brugernes enhed, vil det formodentlig foretage ændringer i Windows registreringsdatabasenøgler. Denne applikation har brug for at køre sammen med andet software, hver gang computeren genstartes og tilpasses en ny dag. Mens MegaBackup befinder sig i din enhed, vil der tilfældigt dukke vinduer op. De vil oftest informere dig om, at et bestemt antal filer nemt kan komme i fare. En lang række ubeskyttede betyder, at dine personlige data er i stor risiko, hvis systemet eventuelt skulle gå ned, hvis filer fejlagtigt bliver slettet eller harddisken beskadiges. Disse udsagn passer rent faktisk, men det er ikke rimeligt at bruge en taktik, der minder om scareware.

MegaBackup er som sagt en lovlig tjeneste til rådighed for internetbrugerne. Ikke desto mindre er der forskellige aspekter, der rejser nogle spørgsmål. I Vilkår for brug bemærkede vi, at firmaet tydeligt peger på eksterne links og andet materiale fra tredjepart, der indlemmes i applikationens tjeneste. Vi fandt ikke nogen tegn på, at denne facilitet spreder misvisende annoncer, men vi udelukker det alligevel ikke. Hvis du vælger at lagre dine filer i MegaBackup-opbevaringen, skal du grundigt læse dets Vilkår og Betingelser først. Indtil videre er det kun folk, som bruger Windows OS og Mac OS X, der bliver inviteret til at høste fordelene ved denne facilitet. På den anden side er programmets ihærdige natur et minus. Den officielle side for MegaBackup kan ses ovenfor dette afsnit. Vinduet, der kan dukke op, kan ses nedenfor.

Således distribueres MegaBackup

MegaBackup kan betragtes som et potentielt uønsket program (PUP). Hvorfor? Fordi det er i stand til at blive installeret uden brugeren rent faktisk er klar over det. Hvis du er nogenlunde bekendt med parasitter, så ved du, at mange af dem spredes via programbundter. En god måde at undgå parasitter på er ved at downloade software fra anerkendte kilder. Endvidere skal man i løbet af installationsprocessen altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Den anbefalet grundinstallation vil kun øge risikoen for at blive inficeret med en parasit, for programmet vil nemlig også installeret andre anbefalede applikationer. Vi bliver nødt til at gentage os selv: programmer, som du bliver tilbudt i løbet af installationsprocessen, er ikke ok. Somme tider er brugerne slet ikke klar over, at deres valgte program installerer mere, end de regner med. Denne mangel på viden skyldes, at de ikke er påpasselige med opsætningsguiden og ikke har læst slutbrugerlicensaftalen.

Reimage, Spyhunter og Malwarebytes er tre malware-bekæmpede programmer, som kan beskytte dig mod skade. De er avancerede og praktiske, så vi håber, at du vil overveje at prøve et af dem. Du kan også vælge en manuel fjernelse (som du finder vejledningen til nedenfor). Denne metode anbefales imidlertid dem, som har fjernet malware før. Hvis du ikke har prøvet det, er det nemmere at vælge et anti-malwareprogram. Men valget er dit. Endvidere kan du få mange fordele ud af et anti-malwareprogram.


Automatiske fjernelsesværktøjer til MegaBackup

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes' Anti-Malware
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom MegaBackup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af MegaBackup

Sådan fjernes MegaBackup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom MegaBackup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til MegaBackup
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af MegaBackup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med MegaBackup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MegaBackup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse MegaBackup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner MegaBackup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af MegaBackup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MegaBackup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse MegaBackup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med MegaBackup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MegaBackup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man MegaBackup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde MegaBackup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse MegaBackup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på MegaBackup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med MegaBackup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

MegaBackup skærmbilleder

 
         
december 3, 2016 07:28, december 3, 2016 07:28

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *