Mywebsearch Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Mywebsearch Virus er en infektion, der trænger ind i computersystemet i form af en værktøjslinje. Den kan blive installeret i de fleste webbrowsere, som f. eks Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Computerbrugeren er for det meste slet ikke vidende om virussen, før den begynder sit virke. De mest iøjnefaldende træk ved Mywebsearch Virus er, at den ændrer startsiden og søgemaskinen til home.mywebsearch.com på den inficerede computer. Selvom pågældende websted har et Google-logo, betyder det ikke, at der her er tale om en velkendt søgemaskine. Mywebsearch bruger Google-søgning og bliver betalt for hvert klik/hver søgning. Pengene kommer fra betalte annoncer samt en øget trafik til de sider, den reklamerer for.

Mywebsearch Virus kan blive installeret sammen med shareware og freeware downloads. Du kan også blive inficeret med den, efter at du har surfet på ondsindede websider, der indeholder trojanske heste. Computerbrugeren er gerne uvidende om, hvornår det ondsindet program er blevet installeret, for det har ikke brug for brugerens tilladelse til at køre i maskinen.

Det mest irriterende ved Mywebsearch Virus er de konstante omdirigeringer og pop-op annoncer, hver gang der er internetforbindelse. Og hvis du ikke selv har installeret værktøjslinjen og du ikke ved, hvordan den er kommet ind i din browser, er det meget sandsynligt, at denne omdirigerende virus er fulgt med et andet malwareprogram.

Lige så snart du ser tegn på Mywebsearch Virus på din computer, er det bedst, at du fjerner den. Du skal dog være opmærksom på, at en almindelig afinstallation ikke vil være nok, for virussen kan vende tilbage bagefter. Dette skyldes, at afinstallationsguiden er beskadiget og ikke gendanner alle browserindstillingerne til de oprindelige. For at Mywebsearch Virus kan blive fjernet og alle indstillingerne gendannet automatisk, anbefaler vi, at du anvender et anti-malware program, som f. eks spyhunter eller hitman. Hvis du beslutter dig for at fjerne denne omdirigeringsvirus manuelt, skal du huske at ændre dine søgeudbydere i alle dine webbrowsere. Du bør også køre en fuld systemscanning, så du kan være sikker på, at der ikke er flere virusser tilbage.

Sådan fjernes Mywebsearch Virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgefeltet.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern home.mywebsearch.com og lignende sider fra listen.

Sådan fjernes Mywebsearch Virus fra IE 11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) ->Administrer Tilføjelser.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Mywebsearch Virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepagei søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Mywebsearch Virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at scanne med et anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfrit):

Hvis din browser kun åbner home.mywebsearch.com siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højre-klik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet homemywebsearch.com delen fra destinationsfeltet.Automatiske fjernelsesværktøjer til Mywebsearch Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mywebsearch Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

På vegne af udviklerne af Mywebsearch Virus har man bedt os om at fjerne denne artikel, fordi den skulle indeholde fejlinformation. Vi mener dog imidlertid, at dette indlæg er korrekt og kan hjælpe vores læsere. Mywebsearch Virus og andet software, der er udviklet af Mindspark Interactive Network, Inc. kan blive fundet og genkendt som virusser eller potentielt uønsket software af diverse anti-malware værktøjer. Værktøjslinjer, der er udviklet af Mindspark deler samme EULA (Slutbrugerlicensaftale), som er vildledende. Den hævder, at dette software ikke er adware eller malware, samtidig med at den oplyser, at værktøjslinjer kan vise annoncer fra tredjeparter eller der kan forekomme monetarisering af værktøjslinjer på andre måder. Den slags software bliver per definition betragtet som adware. Alle artikler, der bliver postet på www.2-viruses.com angående Mindspark produkter er korrekte.

Bemærk, at vi har tilknytning til flere troværdige anti-malware værktøjer og information vedrørende vores tilknytninger står i vores Redegørelse (se link nederst på denne side). Nogle af værktøjerne skal man betale for, mens andre er gratis. Vi stiller også gratis manuelle fjernelsesvejledninger til rådighed.

Manuel Mywebsearch Virus fjernelse

 
Processer:
 

Mywebsearch Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 19, 2016 07:59, april 19, 2016 07:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *