Optimizer Pro - Hvordan fjernes det?

 

Optimizer Pro er et svindel anti-spyware program, der hævder at være i stand til at beskytte din computer, men i virkeligheden kan det slemt inficere dit system og prøve at stjæle penge fra dig. Programmet distribueres til tilfældige computersystemer ved hjælp af hijackere/kaprer og adware programmer. Brugerne kan ikke registrere det i infiltrationsfasen, og de kan kun bemærke programmet, når det har sat sig til rette i deres system.

Så snart programmet er inde i systemet, foretager det få ændringer i din Registreringsdatabase, hvilket gør programmet i stand til at udføre dets ondsindede aktivitet. Programmet kører dets skanner, som formodes at finde alle ondsindede trusler, der findes på din computer. Faktisk agerer programmet at udføre en systemskanning. Optimizer Pros skanner er falsk, idet det kan finde 1200 fejl på få sekunder, hvilket er fuldstændig umuligt. Formålet er, at få dig til at tro, at dit system er inficeret. Derefter foreslår programmet, at du køber en fuld version af Optimizer Pro. Tillige viser programmet forskellige popup advarsler og sikkerhedsmeddelelser, som advarer om systemfejl. Her er et par af dem:

Advarsel!

Navn: taskmgr.exe

Navn: C:WINDOWStaskmgr.exe

Bemærk

Mistænkelig softwareaktivitet er blevet fundet af PC Optimizer Pro på din computer.

Vær venlig at starte skanning af systemfiler for yderligere oplysninger.

Endnu en ting, du vil bemærke er, at dit systems ydeevne bliver betydeligt langsommere. Programmet vil blokere mange af dine lovlige applikationer og nægte adgang til internettet. Som du kan se, vil det blive uudholdeligt at arbejde på din computer. Du skal ikke stole på Optimizer Pro, da det ikke vil løse nogle af dine problemer. Det er et svindelprogram, som du ikke skal falde for.

Fjern Optimizer Pro fra din computer ved at bruge et anerkendt anti-spyware program, f. eks Spyhunter. Kør en fuld systemskanning og fjern dette ondsindede program så hurtigt du kan. Og glem ikke, at en opgradering af dit anti-spyware program er vigtig, så de seneste infektioner kan blive opdaget. Hvis du allerede har betalt for Optimizer Pro, kontakt dit kreditkortselskab, så du kan forhindre betalingen hurtigst muligt.

Se denne video, der detaljeret illustrerer fjernelsen af Optimizer Pro:

Automatisk Optimizer Pro fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Optimizer Pro afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Optimizer Pro og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Optimizer Pro skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optimizer Pro facts