PC Speed Up - Hvordan fjernes det?

 

PC Speed Up er et systemoptimeringsprogram, som bliver installeret i tilfældige systemer sammen med diverse gratis programmer fra internettet, såsom videoafspillere, PDF creators osv. Programmet hævder, at din computer har flere problemer, som kan løses, hvis du køber en fuld version af PC Speed Up. I virkeligheden besidder programmet ikke stort mange nyttige funktioner, og er kun ude på at få penge fra dig.

PC Speed Up scanner din Windows registreringsdatabase, som indeholder mange poster. Programmet anbefaler, at du fjerner nogle af de forældede poster, som sandsynligvis er blevet tilbage, efter at du har afinstalleret et program eller en fil-udvidelse uden nogen tilhørende applikation. Problemet er bare, at det nogle gange endda kan fjerne brugbare registreringsdatabaseposter, og du vil efterfølgende få problemer på grund af det.

Selvom PC Speed Up kun vil fjerne unødvendige poster, vil den handling ikke ændre din computers ydeevne. Det vil sandsynligvis kun mindske omfanget af din registreringsdatabase en anelse, hvilket ikke er afgørende. Så hvis du har bemærket, at PC Speed Up scanner dit system og du er blevet tilbudt at købe den fulde version, skal du ikke skynde dig at gøre det. Som du kan se, vil programmet ikke tilbyde nogle tjenester, der er nødvendige, så du vil blot smide dine penge ud af vinduet.

Du bør være yderst forsigtig, hver gang du installerer en nyt program på din computer. Du skal altid følge installationspunkterne og fravælge alle ukendte applikationer, som vil blive installeret på din PC som standard sammen med hovedprogrammet, du er i gang med at installere. Du vil på den måde kunne undgå mange ubrugelige applikationer, som fremmes ved hjælp af bundtemetoden.

Fjern PC Speed Up fra din computer, hvis du har fundet det i dit system. Kør en fuld PC scanning med et pålideligt antispyware program, f. eks Spyhunter eller Hitman Pro. Og du skal huske at opdatere dit sikkerhedsværktøj til den nyeste version for at garantere, at alle ondsindede programmer vil blive fjernet.

Automatisk PC Speed Up fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage PC Speed Up afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom PC Speed Up og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel PC Speed Up fjernelse

 
Processer:
 

PC Speed Up skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

PC Speed Up facts