Plugster - Hvordan fjernes det?

 

Plugster er en browserbaseret tilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den beskrives som:

”Et nyt løsningssæt, som vil gøre det nemmere for dig at se og lytte til dit foretrukne online indhold. Video af høj kvalitet bør ikke stoppe ved din browser, da Plugster understøtter IE, FF og Chrome netbrowsere, og vil gøre dig i stand til at nyde størstedelen af online video- og audioformater direkte i din browser”.

Lyder for godt til at være sandt, ikke? Især fordi du får alle disse fordele helt gratis. Det er sandt, at du vil være i stand til at bruge denne plugin gratis, men den vil ikke fungere som lovet, og den besidder nogle uønskede egenskaber, der er skjult af udviklerne af Plugster. For det første vil en masse forskellige annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, in-text eller bannerreklamer, blive vist i din netbrowser, når du søger på internettet. Det er ikke kun meget forstyrrende, men ligeledes en skadelig egenskab. Hvorfor? Fordi alle de annoncer kommer fra tredjeparterne og de foreslår dig at købe særlige varer eller tjenester til en favorabel pris. De annoncer er falske og du skal ikke falde for det fupnummer. Det er kun til for at få dig til at klikke på dem. Problemet er, at Plugster hverken administrerer eller filtrerer reklamerne, der på enhver måde vises, så hvis din computer er inficeret med denne adware, kan diverse cyberkriminelle, såsom hackere eller svindlere, få adgang til din PC, mens de reklamerer via Plugsters annonceringssystem. I tilfælde af, at annoncer fra Plugster dukker op i din netbrowser, når du søger på internettet, bør du foretage de nødvendige foranstaltninger, for at fjerne denne uønskede applikation med det samme. Og du skal slet ikke klikke på de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmesider, der kan være inficeret og forårsage skade i dit operative system eller fortrolige oplysninger.

Hvis du besøger deres officielle hjemmeside på www.plugster.info, vil du se, at hjemmesiden ser lidt mistænkelig ud. Prøv at se nærmere på deres Fortrolighedspolitik. Du vil finde en kolonne, der forklarer:

” Vi kan indsamle særlige oplysninger vedrørende dit internetbrug og hjemmesider, du har besøgt, som kan blive delt med tredjeparter og brugt til reklame. BEMÆRK: PLUGIN OG ANDRE TJENESTER INDSAMLER OG GEMMER INFORMATION VEDRØRENDE DE HJEMMESIDER, DU BESØGER OG DIN AKTIVITET PÅ DE SIDER, SÅSOM VISNINGER, KLIK OG SØGEORD. I NOGLE TILFÆLDE KAN INFORMATION, DER INDSAMLES AF PLUGIN OG ANDRE TJENESTER VÆRE PERSONLIGT IDENTIFICERBAR, OG I NOGLE TILFÆLDE KAN INFORMATION (HERUNDER INFORMATION FRA ELLER OM SIDER AF SOCIALE MEDIA HJEMMESIDER, DU BESØGER) BRUGES ELLER DELES MED TREDJEPARTER MED HENBLIK PÅ AT VISE DIG MÅLRETTEDE ANNONCER, SOM ER FREMMENDE OG MARKEDSFØRENDE MATERIALE.”

Det betyder i bund og grund, at dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, MEST besøgte sider, søgeforespørgsler, IP adresse eller endda din e-mail adresse, vil blive indsamlet og videregivet til tredjeparterne. De bruger disse oplysninger til at tilpasse deres annoncer i henhold til de givne data, og gør dem derved mere relevante og attraktive for dine søgevaner, så chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer, stiger. Og i det tilfælde, at din e-mail adresse bliver solgt til nogle tredjeparter, vil du modtage tonsvis af spam beskeder i din indbakke. Selvom den ikke officielt er en farlig virus, kan Plugster forårsage en masse problemer i din computer, så derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt.

Plugster

Hvis du har bemærket, at denne uønskede applikation kører i din computer, og du ikke husker at have installeret den, er den sikkert blevet tilføjet sammen med andet gratis software. Når du downloader freebies fra internettet, er der en chance for, at Plugster vil blive installeret sammen med det. For at undgå at det sker, bør du være meget forsigtig under installationen af gratis software, der er hentet ned fra tvivlsomme hjemmesider. Du skal ikke springe noget trin over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se tilgængelige valgmuligheder. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være markeret for dig. Det vil ligeledes være klogt at læse hele Fortrolighedspolitikken samt Vilkår og Betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret sammen med det andet, skal du ikke tillade det. Disse råd skulle bidrage med at forhindre, at noget uønsket bliver installeret. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, bør du fjerne Plugster med det samme. For at gøre det, kan du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter, Malwarebytes eller stopzilla og skanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen, og ligeledes beskytte din computer fra lignende malware fremover. Hvis du ikke har lyst til at downloade noget ekstra software, kan du også udføre det manuelt. Du skal blot følge vores trin-for-trin Plugster fjernelsesvejledning nedenfor.

Sådan slipper du manuelt af med Plugster virus

Sådan fjernes Plugster ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Plugster virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Plugster
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Plugster virus fra dine browsere

  Top Fjernelse Plugster fra Firefox

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).  
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Plugster virus samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Plugster, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
   
 2. Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Plugster virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Plugster, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Plugster virus fra Chrome

 1. Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
   
 2. Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
   
 3. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Plugster. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Plugster virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
   
 4. Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
   
 5. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
   
 6. Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Plugster, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
   
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatisk Plugster fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Plugster afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Plugster og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Plugster skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Plugster facts