Provider ads - Hvordan fjernes det?

 

Provider ads er officielt opført som et adwareprogram, så derfor bør det ikke være installeret på din computer. Det skulle kunne forbedre din søgeoplevelse helt gratis, men virkeligheden er en anden. Da denne applikation følger med andet freeware, vil du først bemærke den, når den allerede er inde i din computer. Men så er det til gengæld heller ikke svært at lægge mærke til den, for de annoncer, der vises af Provider ads, er som regel markeret med slogans såsom ”Ads by Provider ads” eller ”Brought to you by Provider ads”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine netbrowsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen. Hvis du ikke aner, hvordan du skal slippe af med Provider ads, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en fuld vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner denne infektion både manuelt og automatisk.

Hvis du ikke har nogen forudgående erfaring med at fjerne malware som dette, anbefaler vi, at du downloader et ordentligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller StopZilla og scanner din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen på kun få sekunder. Hvis din computer er inficeret med nogle andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem. Det vil samtidigt beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have den slags applikationer installeret. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du foretrækker at fjerne Provider ads manuelt, vil vi gerne hjælpe dig med det. Da denne opgave kan være kompliceret, har vi udviklet en trin-for-trin Provider ads manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Den finder du i slutningen af denne artikel. Hvis du formår at fuldføre alle punkter korrekt, vil du være i stand til selv at fjerne Provider ads.

Hvis du skulle få problemer under fjernelsen, kan du spørge om hjælp i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Provider ads, skal du blot læse videre.

Om Provider ads adware

Selvom denne applikation beskrives som en, der skulle kunne hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at skaffe dig diverse tilbud, kuponer samt kommercielle tilbud, når du handler online, passer det ikke helt. Problemet er, at alle de tilbud fremkommer i irriterende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle annoncer. De dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de foreslår dig at købe nogle bestemte varer eller tjenester til en yderst favorabel pris. Selvom tilbuddene, der vises af Provider ads, virker ret tiltrækkende, kan vi ikke anbefale, at du klikker på nogle af dem, fordi de er som regel falske.

Hvis du klikker på en af annoncerne, der vises af Provider ads, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der evt. tilhører forskellige cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Applikationen fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer. En anden uønsket egenskab ved Provider ads er indsamling af data. Når programmet først er installeret, vil det indsamle diverse oplysninger om dine søgevaner, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endda dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne bruger denne information til at forbedre deres annoncer i henhold til den, så de virker endnu mere tiltrækkende på dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med Provider ads, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert et klik, du foretager på dem.

Således distribueres Provider ads adware

Provider ads følger med andet freeware, som kan downloades fra internettet. Det betyder, at når du downloader en lille og ubetydelig applikation fra en upålidelig kilde, er der risiko for, at Provider ads vil blive downloadet og installeret ved siden af. Og det er grunden til, at du er nødt til at være yderst forsigtig under installationen af freeware, hvis du gerne vil undgå infektion.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis det er for sent og din computer er inficeret med Provider ads, skal du omgående træffe de nødvendige foranstaltninger, for at slippe af med denne applikation hurtigst muligt.


Automatisk Provider ads fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   1
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Provider ads afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Provider ads og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel fjernelse af Provider ads

Sådan fjernes Provider ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Provider ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Provider ads
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Provider ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Provider ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Provider ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Provider ads fra Chrome

 1. Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
   
 2. Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
   
 3. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Provider ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Provider ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
   
 4. Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
   
 5. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
   
 6. Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Provider ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
   
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Provider ads fra Firefox

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).  
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Provider ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Provider ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
   
 2. Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man Provider ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde Provider ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Fjernelse Provider ads fra Safari (Mac OS X)

 1. Klik på Safari menuen.
   
 2. Vælg Præferencer.
   
 3. Klik på fanen Udvidelser.
   
 4. Klik på Afinstaller tæt på Provider ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
   
 5. Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Provider ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
   
 2. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

           
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Provider ads facts