Rango Win 7 Protection 2014 - Hvordan fjernes det?

 

Rango Win 7 Protection 2014 er et svindel antivirusprogram, der angriber computere, der kører Windows 7 operativsystem. Når programmet først er inde, ændrer det nogle af indstillingerne i dit system, så det kører, hver gang du genstarter din PC. Rango Win 7 Protection 2014 foregiver at udføre en systemscanning, når du starter din computer. Du skal være opmærksom på, at det ikke spørger om din tilladelse til at starte scanningen. Når scanningen er overstået, anbefaler programmet brugerne til at købe den fulde version, så det kan fuldføre arbejdet og fjerne alle fundne trusler. Desværre er Rango Win 7 Protection 2014 kun ude på at tjene penge. Det kan ikke finde eller fjerne noget som helst, så du skal slet ikke overveje at købe licensen.

Om Rango Win 7 Protection 2014

Rango Win 7 Protection er en af de nyeste udgivelser fra FakeRean/Braviax familien af falske antivirus programmer. Denne familie er kendt for en lang række lignende applikationer, der deler omtrent det samme udseende og kun har en lille forskel i deres navne. Alle disse programmer benytter trojanske virusser til at infiltrere computere, og når de først er inde, opfører de sig som et antivirusprogram.

Hvis du har bemærket en scanner af Rango Win 7 Protection 2014 i dit system, er det tegn på, at din computer er blevet inficeret. Du skal være opmærksom på, at du ikke vil være i stand til at stoppe scanningen eller lukke dens vindue. Efter få minutter vil du modtage en liste med trusler, som formodentlig er ved at skade dit system. I virkeligheden har Rango Win 7 Protection 2014 forfalsket scanningsresultaterne, udelukkende på grund af det nok ikke ville finde noget. Programmet anmoder om, at du betaler for den fulde version, kun for at få penge ud af dig. Så hvis du gennemfører betalingen, vil du kun hjælpe cyberkriminelle med at tjene penge, men du vil stadig have de samme problemer.

Udover en falsk scanner, frembringer Rango Win 7 Protection 2014 også talrige falske beskeder, der ligeledes prøver at overbevise dig om, at dit system er inficeret, samt få dig til at købe licensen. Her følger et par popups, som du kan se, i tilfælde af dit system er inficeret:

System Hijack!

 Der er fundet en sikkerhedstrussel i systemet. Virusser og/eller spyware kan være i gang med at ødelægge dit system. Kør en gratis sikkerhedsscanning, for at forhindre infektion og tab af data, eller tyveri.

Der er fundet et sporende software!

 Din PC aktivitet bliver overvåget. Mulig spyware infektion. Din datasikkerhed kan kompromitteres. Følsomme data kan blive stjålet. Fuldfør straks en sikkerhedsscanning, for at forhindre skade.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne Rango Win 7 Protection 2014, så snart du opdager den i din computer. Scan dit system med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter eller StopZilla. Følg vejledningen angivet forneden, der trin for trin forklarer, hvordan du fjerner dette skadelige program. Hvis du allerede har betalt for dette badware, så kan du prøve at få dine penge tilbage ved at kontakte dit kreditkort selskab snarest muligt.

Sådan slettes Rango Win 7 Protection 2014

  1. Start -> Kør
  2. Indtast http://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Rango Win 7 Protection 2014 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør http://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Rango Win 7 Protection 2014 video fjernelsesguide

 

Automatisk Rango Win 7 Protection 2014 fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes' Anti-Malware
 
  Hent StopZilla Rango Win 7 Protection 2014 afsløringBemærk: StopZilla forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Rango Win 7 Protection 2014 og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure             
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *