Websearch.search-plaza.info virus - Hvordan fjernes det?

 

Websearch.search-plaza.info virus er en browser hijacker (kaprer), som inficerer Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når den først er inde i systemet, ændrer den din startside og standard søgeudbyder til Websearch.search-plaza.info. Det er ikke alle brugere, der synes, at siden er mistænkelig, så de begynder at bruge den som en normal søgeudbyder, og snart bemærker de, at den ikke leverer de bedste søgeresultater. Desuden viser programmet også en lang række annoncer blandt dine søgeresultater, som ligeledes kan være ret irriterende. Endelig har Websearch.search-plaza.info virus nogle hensigter, som kan kompromittere din computers beskyttelse, så det er anbefalet at fjerne den. Det kan du gøre enten ved at køre en fuld systemscanning med Spyhunter, StopZilla, Malwarebytes eller andet sikkerhedsværktøj, som du har tillid til. Du kan få yderligere information om denne hijacker, hvis du læser videre.

Om Websearch.search-plaza.info virus

Websearch.search-plaza.info virus er designet til at få dig til at besøge sponsorerede hjemmesider, og dermed øge deres trafik. Den fungerer på akkurat samme måde som Websearch.eazytosearch.info virus, Websearch.fastsearchings.info virus eller Websearch.calcitapp.info virus, som du måske allerede har hørt om. Uanset hvilken søgeforespørgsel, du indtaster, vil Websearch.search-plaza.info virus inkludere en masse kommercielle hjemmesider samt tonsvis af annoncer blandt dine søgeresultater. Og du kan være sikker på, at hver annonce indeholder links til sponsorerede sider. Der er ingen garanti for, at nogle af disse links ikke kan omdirigere dig til mulige kompromitterede hjemmesider. Hvis det sker, vil du risikere, at dit system bliver inficeret. Det er en af de vigtigste grunde til, hvorfor du skal fjerne Websearch.search-plaza.info virus, så snart du opdager den i din computer.

websearch-search-plaza-info-virus

http://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/11/websearch-search-plaza-info-virus.png

Derudover findes der nogle hijackere, som også installerer diverse adware, browserudvidelser osv., hvilket ligeledes kan forstyrre din computers ydeevne. Disse programmer kan involvere dig i andre projekter, der kan hjælpe forskellige annoncører med at tjene nemme penge. De kan ligeledes være årsag til, at du modtager et væld af annoncer, når du søger på internettet, samt lider under ustandselige omdirigeringer. Du skal holde dig væk fra Websearch.search-plaza.info virus og lignende applikationer, hvis du ikke ønsker at øge risikoen for brud på din computers sikkerhed.

Distributionsmetoder for Websearch.search-plaza.info virus

En masse browser hijackere fremmes sammen med gratis programmer, som du kan downloade fra internettet. Websearch.search-plaza.info virus er ingen udtagelse. Du skal være mere opmærksom, når du installerer diverse gratis PDF creators, video- og musikafspillere, download managers osv. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde, og kontrollere hvert punkt, før du klikker ”Næste” eller ”Accepter” knapperne. Hvis du bemærker allerede tilvalgte indstillinger, der foreslår dig at downloade ekstra ukendte programmer, eller at foretage ændringer i dine browserindstillinger, skal du endelig fravælge dem. Du skal aldrig gå blindt gennem installationspunkterne, hvis du ikke ønsker at downloade adware, browser hijackere og lignende potentielt uønsket program.

Hvis nogen af dine browsere allerede er blevet hijacket, skal du uden tøven fjerne Websearch.search-plaza.info virus. Du kan følge vejledningen herunder, der forklarer, hvordan du gør det manuelt. Som vi allerede har nævnt i begyndelsen af denne artikel, kan du også gøre det automatisk. Du skal blot køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter, StopZilla, Malwarebytes osv. Og du skal også huske at gendanne indstillingerne i de ramte browsere.


Automatisk Websearch.search-plaza.info virus fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage search-plaza virus afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom search-plaza virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Særlig vejledning til fjernelse af Websearch.search-plaza.info virus

Sådan fjernes search-plaza virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.search-plaza.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til search-plaza virus og relaterede parasitter såsom Websearch.search-guide.info virus , Websearch.searc-hall.info virus , Websearch.searchmania.info virus , Websearch.simplesearches.info virus .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.search-plaza.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner search-plaza virus siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
   
 2. Åbn Genvejs fane.
   
 3. Slet search-plaza virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjerner Websearch.search-plaza.info virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
   
 2. Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
   
 3. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
   
 4. Vælg Administrer Søgemaskiner  
 5. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen  
 6. Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 7. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
   
 8. Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 9. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.  
 10. Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med search-plaza virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner Websearch.search-plaza.info virus fra Firefox:

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
   
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.search-plaza.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   
 3. Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
   
 4. Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
   
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 7. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 8. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
   
 9. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger -> Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.search-plaza.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp. u”>
 2. Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

  Top Sådan fjerner Websearch.search-plaza.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern search-plaza virus fra listen.

Sådan fjernes search-plaza virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med search-plaza virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Vælg Søgeudbydere.  
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.  
 5. Luk Indstillinger.
 6. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.search-plaza.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet Indstillinger.
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man Websearch.search-plaza.info virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde search-plaza virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Sådan fjernes Websearch.search-plaza.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
   
 2. Vælg Udvidelser og afinstaller Websearch.search-plaza.info virusog andre mistænkelige udvidelser.
   
 3. Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
 4.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med search-plaza virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
 2.  
 3. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Websearch.search-plaza.info virus skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Websearch.search-plaza.info virus facts