Social2Search - Hvordan fjernes det?

 

Social2Search er et adwareprogram. Som de fleste andre adwareprogrammer viser det annoncer på de websider, som du opholder dig på. Annoncerne omfatter popups, bannerreklamer, i-tekst annoncer (markerede søgeord) og kuponbokse.

Om Social2Search

Social2Search præsenteres som en social søgemaskine. En social søgemaskine er en tjeneste, der skulle kunne tilpasse dine søgeresultater baseret på dit online fællesskab. Det kan lyde tiltalende, men udover søge-tilpasningen, placerer Social2Search generende annoncer på websider i nye browservinduer.

‘‘Powered by Social2Search’’, ‘‘Brought to you by Social2Search’’, ‘‘RocketTab powered by Social2Search’’, ‘‘Ads by Social2Search’’ eller ‘‘Ads powered by Social2Search’’ – sådan lyder teksten under disse popup-annoncer.

Disse annoncer opfordrer til, at man installerer optimeringsværktøjer, browser-værktøjslinjer samt andre værktøjer. Når man klikker på dem, vil disse tvivlsomme annoncer skabe profit til udgiveren. Men brugeren synes ikke at få nogle egentlige fordele ud af det. Tværtimod, hvis brugeren bestiller noget, vil vedkommende betale for en tjeneste, som måske hverken er nødvendig eller brugbar.

Du vil ikke være i tvivl om, hvorvidt din computer er inficeret med Social2search adware, når du begynder at lægge mærke til disse fire tegn:

Du begynder at se annoncer indlejret på en webside.

Teksten på websiden omfatter hyperlinks.

Nye browservindue popups, der reklamerer for tvivlsomme opdateringer og andet software.

Andre adwareprogrammer bliver installeret (dette vil ske uden din viden)

Det endelige resultat af Social2Search programmets tilstedeværelse på din computer vil være, at din computer bliver langsommere.

Således distribueres Social2Search adware

Når du downloader og installerer et gratis softwareprogram fra internettet, er der risiko for, at du ikke alene installerer det ønskede program, men også programmer såsom Social2Search. Gratis downloads viser som regel ikke det skjulte software.

Hvis du gerne vil undgå adware, såsom Social2Search, skal du udføre installationen korrekt. Læs omhyggeligt licensaftalerne. Klik på brugerdefineret eller avanceret indstilling i installationsvinduet, hver gang de er til rådighed. Den slags indstillinger vil give dig mulighed for at fjerne ekstra, skjulte softwareprogrammer. Fjern først og fremmest alle upålidelige og ukendte programmer.

Hvis Social2Search er trængt ind i din computer, skal du fjerne det med et troværdigt anti-malware program, såsom SpyHunter, AdwCleaner, Malwarebytes eller Hitman.

Du kan også anvende den entydige vejledning nedenfor.


Automatisk Social2Search fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Social2Search afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Social2Search og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel fjernelse af Ads by Social2Search

Sådan fjernes Social2Search ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Social2Search installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Social2Search og relaterede parasitter såsom Ads by TechSmart , Ads by Shoppy-Up .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Social2Search fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Social2Search samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Social2Search, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Social2Search fra Chrome

 1. Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
   
 2. Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
   
 3. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Social2Search. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Social2Search eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
   
 4. Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
   
 5. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
   
 6. Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Social2Search, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
   
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Social2Search fra Firefox

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).  
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Social2Search samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Social2Search, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
   
 2. Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man Social2Search fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde Social2Search være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Fjernelse Social2Search fra Safari (Mac OS X)

 1. Klik på Safari menuen.
   
 2. Vælg Præferencer.
   
 3. Klik på fanen Udvidelser.
   
 4. Klik på Afinstaller tæt på Social2Search. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
   
 5. Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Social2Search, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
   
 2. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Relaterede billeder

 
related image #1 from Social2Search
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social2Search facts