System SpeedUp - Hvordan fjernes det?

 

System SpeedUp er en lovlig registreringsdatabaserenser, som distribueres ved hjælp af udspekuleret taktik, hvilket gør dette program til en Potentiel Uønsket Applikation. Ved første øjekast kan det ligne et værdifuldt gratis program. Selvom nogle brugere synes, at det er nyttigt, er det slet ikke gratis. Det kan være vildledende, idet der på værktøjets officielle downloadside er en knap, hvor der står ”Gratis Download”. Hvis du gerne vil bruge det gratis, vil du kun være i stand til at scanne din PC og finde diverse systemfejl. For at ordne dem, vil du blive bedt om at betale 29,95 dollars og dermed købe en hel version af System SpeedUp. Desuden, for at tjene flere penge, har skaberne bag dette værktøj intension om at vise brugerne falske eller harmløse problemer, der slet ikke kræver at blive løst. Under købet vil du blive tvunget til at dele dine personlige oplysninger, såsom kreditkort information eller din postadresse, så tænk dig om en ekstra gang, før du betaler for det.

Det er udviklet at Systweak Software – et selskab, som er kendt for at eje software såsom PC Cleaner eller Advanced Disk Recovery. Disse programmer er også udviklet til at fremme din computers ydeevne. System SpeedUp er ikke et fuldstændigt unyttigt program – nogle gange kan det bruges til at finde trusler, og du kan fjerne dem ved hjælp af andre anti-malware software. Men jeg kan dog ikke anbefale, at du bruger det, da der findes ganske mange af slagsen, der er gratis.

Det egentlige problem er, at System SpeedUp fremmes som et anbefalet software under afinstallationsprocessen af Regclean Pro og andre Systweak software. Jeg mener, at det er en vildledende taktik, og man skal aldrig stole på den slags programmer.

Når folk finder ud af, at dette software ikke er gratis, forsøger mange af dem at undgå eller slippe af med det. Det er grunden til, at det kan kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program). Hvis du er en af dem, og du ønsker at fjerne denne registreringsdatabaserenser fra din computer, skal du blot følge vores vejledning.

Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 gå til Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer. Se efter System SpeedUp på programlisten og afinstaller det derfra. Det kan ligeledes være nyttigt at scanne med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware, så du kan være sikker på, at du ikke har nogen uønskede programmer i din computer.

Automatisk System SpeedUp fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage System SpeedUp afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom System SpeedUp og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

System SpeedUp skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

System SpeedUp facts