Wajam - Hvordan fjernes det?

 

Wajam er en browser udvidelse, der bliver betragtet som et potentielt uønsket program på grund af dens relationer til omadresseringer og andre uønskede aktiviteter i din browser. Applikationen bliver præsenteret som en social søgemaskine og det er muligt at downloade den på wajam.com. Det er dog på det seneste blevet bemærket, at Wajam bliver installeret på computeren uden brugerens tilladelse, som regel sammen med andet software, som brugeren selv downloader.

Programmet virker i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Selvom det hævder at kunne tilbyde rigtig gode funktioner og gøre dine søgninger sociale, er det faktisk ikke så troværdigt og sikkert, som det prøver at fremstå. Wajam kan faktisk indsamle data om dine søgeaktiviteter og sælge denne information til tredjeparterne. På den måde udgør den en risiko for dine yderst private oplysninger. Som resultat kan du modtage forskellige annoncer fremover og endog blive inficeret med skadelige programmer.

Du bør også vide, at Wajam ikke fungerer som en ordentlig søgemaskine. Den forårsager tonsvis af omdirigeringer til ondsindede hjemmesider, ændrer dine browserindstillinger, hvilket betyder, at den også kan ændre din startside og standard søgeudbyder. Desuden medtager den hovedsageligt sponsorerede hjemmesider i dine søgeresultater, og skaber dermed trafik til de sider på uretfærdig vis. Det er en generende applikation, der vil påvirke dit arbejde negativt på internettet.

Vi anbefaler, at du fjerner Wajam fra din computer lige så snart du har opdaget dens eksistens i din browser. Gå til Kontrolpanel -> Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstaller den derfra. Du bør også tjekke dine browserudvidelser for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, og fjerne den derfra. Hvis du ikke kan se Wajam på listen, bør du bruge anti-malware værktøj, såsom Spyhunter til skanning af din computer. Hvis du har haft problemer med omdirigeringer, er du nok nødt til at nulstille din startside og søgemaskine til den, du før brugte:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Wajam fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);

Bemærk venligt, at det er yderst vigtigt at skanne din computer med et pålideligt anti-malware program, efter at Wajam er blevet fjernet, da det kan være, at dit system blev inficeret med virusser, mens programmet var til stede.

Automatisk Wajam fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Wajam afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Wajam og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Wajam skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Wajam facts