Websearch.webisawsome.info virus - Hvordan fjernes det?

 

Websearch.webisawsome.info virus er en browser hijacker (kaprer), der foretager ændringer i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome uden din tilladelse. Programmet er skabt af netkriminelle, med henblik på at reklamere for forskellige sponsorerede websider og tjene på, at der bliver klikket på tilknyttede links. Det bliver installeret sammen med forskellige gratis programmer, som brugere kan downloade/hente på internettet.

Når applikationen først er tilføjet, ændrer den din startside og din standardsøgemaskine til Websearch.webisawsome.info. Selv om websiden ligner de fleste søgemaskiner, er dens troværdighed tvivlsom. Problemet med denne søgemaskine er, at den ikke giver troværdige søgeresultater. Den medtager tonsvis af kommercielle websider og frembringer reklamer, når du søger på nettet. Du vil ende med at besøge sponsorerede sider og få de netkriminelle til at tjene på det. Vigtigst af alt vil du ikke være i stand til at erstatte Websearch.webisawsome.info med nogen anden webside ved at færdiggøre almindelige indstillingsændringer.

Da programmet bliver installeret i computeren sammen med andre applikationer, er det godt at vide hvordan du i fremtiden undgår sådan en indtrængen. Du må være mere opmærksom, når du går igennem installationstrinene i det ønskede program. Vær sikker på at du vælger Brugerdefineret installation og se hvad du godtager inden du fortsætter med det. Du skal aldrig indvillige i at installere noget ekstra software, der ikke er dig bekendt eller som foretager andre ændringer i dit system, der måske kunne give uønskede konsekvenser.

For at fjerne Websearch.webisawsome.info virus, skal du gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér den derfra. Det anbefales ligeledes at afinstallere ALLE programmer, der er tilføjet den samme dato, hvor problemerne opstod. Nogle versioner af denne hijacker (kaprer) installerer software, der forhindrer browserindstillingerne i at kunne ændres. For at indentificere dem, kan det være nyttigt at scanne med Spyhunter eller andet kendt antispyware værktøj. Derefter kan du afinstallere extenisons (udvidelserne) og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Hvordan fjerner man Websearch.webisawsome.info virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen;
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Manage Search providers (Håndtér Søgemaskiner) , på IE7 klik på Change search defaults (Skift søgestandardindstillinger);
 3. Fjern Websearch.webisawsome.info fra listen.

Hvordan fjerner man Websearch.webisawsome.info virus fra Firefox:

 1. Skriv “about:config” i url baren. Dette vil åbne indstillingssiden;
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det;
 3. Skriv “browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 5. Skriv browser.startup.homepage i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 6. Søg efter “browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved enhver new tab (ny fane);
 7. Hvis indstillingerne bliver sat tilbage og scanning med anti-malware programmer er rene: luk Firefox, åben filen explorer og skriv %AppData% på adresselinjen. Skriv user.js i søgeboksen. Hvis denne fil eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du bliver nødt til at gentage de foregående trin.

Hvordan fjerner man Websearch.webisawsome.info virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics ->Manage (håndtér) Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (åben blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pages link’et);

Automatisk Websearch.webisawsome.info virus fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage webisawsome virus afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom webisawsome virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Websearch.webisawsome.info virus skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Websearch.webisawsome.info virus facts