WildTangent - Hvordan fjernes det?

 

WildTangent er et plugin til spil fra WildTangent.com websiden. Det downloades som en standard setup .exe-fil eller det kan blive installeret af et activeX control fra en sælgers webside. Programmet bliver ofte installeret sammen med tilfældige spil fra WildTangent og nogle WinAmp plugins. Når det først er inde i systemet, opdaterer det automatisk, og det vil ikke være så nemt for dig at afinstallere det. Det vil ikke være til nogen nytte at åbne ”Tilføj/Fjern Programmer” i Kontrolpanelet og installere det derfra.

For at fjerne WildTangent fra dit system kan du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malwareprogram, som f. eks Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. I slutningen af denne artikel kan du også finde vores manuelle fjernelsesvejledning.

Om WildTangent

Nogle vil måske sige, at WildTangent bare er en almindelig webdriver til online og offline spil. Men du skal dog være opmærksom på, at programmet er i stand til at indsamle følsomme oplysninger og bruge dem til at fremme andre potentielt uønskede programmer. Det faktum, at det ikke er så nemt at afinstallere det, er også et tegn på, at det vil give dig problemer.

WildTangent indsamler som regel oplysninger om dine søgevaner, og bruger derefter disse data til annoncemæssige formål. Du kan begynde at modtage tilpassede annoncer, som i nogle tilfælde omdirigerer dig til potentielt farlige websider. Dette er en af de nemmeste måder at distribuere andre potentielt uønskede programmer eller endda virusser på.

Det er klart og tydeligt, at du under ingen omstændigheder bør stole på WildTangent. Du bør omgående fjerne det, inden det giver dig flere problemer. Nedenfor denne artikel kan du finde alle de oplysninger, du har brug for, så du nemt og hurtigt kan fjerne WildTangent – enten manuelt eller automatisk.

Således distribueres WildTangent

Som sagt bliver WildTangent installeret på computeren sammen med andet software. Som regel er programmet bundtet med spil fra WildTangent, men det kan også følge med gratis lyd- eller videoafspillere, PDF creators, download managers samt andre populære downloads. Hvis du ikke får annulleret det, vil WildTangent blive tilføjet uden dit samtykke. Og når det går op for dig, at det ikke er et program, du bør beholde på din computer, vil det allerede have slået sig ned, og du vil have svært ved at fjerne det.

Hvis du er blevet offer for dette generende malware, skal du sørge for at fjerne WildTangent omgående. Se nærmere på vores vejledning forneden, som forklarer, hvordan du fjerner det manuelt, eller anvend et pålideligt anti-malwareprogram, som kan løse problemet automatisk.


Automatisk WildTangent fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage WildTangent afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom WildTangent og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel fjernelse af WildTangent

Sådan fjernes WildTangent ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WildTangent installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WildTangent og relaterede parasitter såsom Arcade Safari Virus , DynamiteArcade , Ads by CrushArcade .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WildTangent fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WildTangent samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WildTangent, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WildTangent fra Chrome

 1. Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
   
 2. Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
   
 3. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WildTangent. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WildTangent eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
   
 4. Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
   
 5. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
   
 6. Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WildTangent, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
   
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse WildTangent fra Firefox

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).  
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WildTangent samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WildTangent, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
   
 2. Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man WildTangent fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde WildTangent være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Fjernelse WildTangent fra Safari (Mac OS X)

 1. Klik på Safari menuen.
   
 2. Vælg Præferencer.
   
 3. Klik på fanen Udvidelser.
   
 4. Klik på Afinstaller tæt på WildTangent. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
   
 5. Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WildTangent, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
   
 2. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel WildTangent fjernelse

 
Registre:
           
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WildTangent facts