www-searching.com virus - Hvordan fjernes det?

 

www-searching.com virus er en browser hijacker, der nemt kan trænge ind i din Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari. Det er et program, der distribuerer tonsvis af cookies, og forsøger at spore dine søgevaner, for at være i stand til at reklamere for kommercielle sider og dermed få økonomisk gevinst. Selvom du først kan tro, at det bare er endnu en søgemaskine, er denne hjemmeside faktisk ikke sikker at bruge, og du skal fjerne den fra din browser hurtigst muligt.

www-searching-com-virus

www-searching.com erstatter som regel din startside og standard søgeudbyder. Det er ikke altid lige nemt at fjerne disse ændringer. Neden for denne artikel kan du finde en vejledning til, hvordan du fjerner denne browser hijacker fra dit system. Hvis du gerne vil fjerne den automatisk, anbefales det at køre en fuld systemscanning med et anti-malware program, for eksempel Spyhunter, StopZilla eller Malwarebytes.

Om www-searching.com virus

www-searching.com virus rammer typisk browserne, når du downloader nogle gratis programmer til dit system. Du vil få yderligere information om denne browser hijackers distributionsmetoder i denne artikel. Når programmet først er inde, ændrer det din browsers indstillinger. Det kan fortage ændringer i flere browsere samtidigt. Først og fremmest vil du bemærke, at www-searching.com er indstillet som din startside og søgeudbyder, på trods af dine tidligere valg.

Hvis du foretager en søgning ved hjælp af denne hjemmeside, vil du kunne se, at den medtager en lang række kommercielle sider i dine søgeresultater. Du vil desuden bemærke mange flere annoncer end normalt. www-searching.com virus forsøger at fremme diverse sponsorerede hjemmesider, idet programmet bliver betalt for klik på deres links. Du skal være opmærksom på, at du ikke kun vil være ude af stand til at søge normalt og få troværdige søgeresultater, men du vil også risikere at klikke på inficerede sider. Der er nemlig ingen garanti for, at www-searching.com virus kun reklamerer for lovlige sider.

Hvis du ikke har lyst til at udsætte dit system for fare, bør du fjerne www-searching.com virus med det samme, når du opdager det i en af dine browsere.

Således distribueres www-searching.com virus

Som vi allerede har været inde på ovenfor, så er www-searching.com virus tilføjet andet freeware, som du kan downloade fra internettet, for eksempel musik- eller videoafspillere. Det er stærkt anbefalet at være mere forsigtig med installationspunkterne ved alle nye downloads, og du skal altid læse deres Vilkår og Betingelser. Du skal aldrig godkende at ændre din startside til en ukendt hjemmeside, og du skal altid benytte velkendte søgeudbydere, så din søgning kan være sikker.

Du skal selvfølgelig vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmåde i stedet for en almindelig, for at du kan være i stand til at se alle ekstra programmer, der er indstillet til at blive tilføjet som standard. Du skal aldrig godkende at installere ukendte applikationer i dit system. Og du skal sørge for at fravælge afkrydsningsfelter ved siden af tilkendegivelser om den slags downloads.

Hvis dine browsere allerede er ramt, skal du fjerne www-searching.com virus hurtigst muligt. Du skal afinstallere alt, der har forbindelse til den side, fra din programliste samt nulstille indstillingerne i alle ramte browsere. Tag et kig på vores trin-for-trin vejledning angivet nedenfor, som beskriver, hvordan du udfører dette i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari.


Automatisk www-searching.com virus fjernelse værktøjer

 
  Hent Spyhunter www-searching.com virus afsløringBemærk: Spyhunter forsøg giver påvisning af parasitten ligesom www-searching.com virus og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
 

Manuel fjernelse af www-searching.com virus

Sådan fjernes www-searching.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom www-searching.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til www-searching.com virus og relaterede parasitter såsom FLV Player Virus , Only-search.com virus , Dounty.com virus , Safe Saver Virus .
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Spyhunter, Malwarebytes og Stopzilla, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af www-searching.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner www-searching.com virus siden ved opstart, så prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
   
 2. Åbn Genvejs fane.
   
 3. Slet www-searching.com virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjerner www-searching.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
   
 2. Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
   
 3. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
   
 4. Vælg Administrer Søgemaskiner  
 5. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen  
 6. Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 7. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
   
 8. Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 9. Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.  
 10. Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med www-searching.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner www-searching.com virus fra Firefox:

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
   
 2. Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med www-searching.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   
 3. Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
   
 4. Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
   
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 6. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 7. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 8. Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
   
 9. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger -> Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med www-searching.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp. u”>
 2. Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

  Top Sådan fjerner www-searching.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern www-searching.com virus fra listen.

Sådan fjernes www-searching.com virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med www-searching.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Vælg Søgeudbydere.  
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.  
 5. Luk Indstillinger.
 6. Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med www-searching.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet Indstillinger.
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes www-searching.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
   
 2. Vælg Udvidelser og afinstaller www-searching.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
   
 3. Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
 4.  

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med www-searching.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
 2.  
 3. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

 

www-searching.com virus skærmbilleder

 
Custom image cee20e30 for 1417
           
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *