Zombie News Ads - Hvordan fjernes det?

 

Zombie News Ads er et adwareprogram, der forsøger at reklamere for sponsorerede hjemmesider. Det viser en lang række popup-annoncer med nogle nyhedsartikler, og når computerbrugerne klikker på dem, vil de blive omadresseret. Adwareudviklerne bliver betalt for ethvert klik på Zombie News Ads. Men det er imidlertid ret generende afbrydelser, og de kan omdirigere brugerne til usikre hjemmesider, så det kan ikke anbefales at klikke på dem.

Det er ikke nemt at afinstallere Zombie News fra din computer. Nedenfor bringer vi en vejledning, der beskriver, hvordan det gøres. Du kan også fjerne programmet automatisk, ved hjælp af et anti-malware program, såsom Spyhunter, Malwarebytes eller StopZilla.

Om Zombie News

Zombie News er designet af Time Lapse Solutions. Det fungerer på præcis samme måde som Zombie Alert. Du vil ikke få nytte af denne applikation. Faktisk vil den kun spilde din tid og udsætte din computer for infektion. Zombie News Ads er ekstremt irriterende, og de forstyrrer din normale søgning. Desuden kan de omdirigere dig til ondsindede websider, hvor du vil få dit system inficeret og få alvorlige problemer.

zombie-news-ads

Dette program overvåger ligeledes din aktivitet på internettet. Det kan endda få adgang til mere følsomme oplysninger, hvilket er til fare for dit privatliv. Selvom adwareudviklerne kan frembringe personliggjorte annoncer ved hjælp af data om din søgehistorik, annoncer som passer bedre til dine interesser, må du ikke glemme de følger det kan få, hvis du klikker på den slags annoncer.

Således distribueres Zombie News

Zombie News har en officiel webside (zombienewsapp.com), hvor du kan downloade det gratis. Men den mest almindelig måde det bliver infiltreret på, er ved at blive tilføjet sammen med andet freeware. Det er bundtet med gratis media players, PDF creators, download managers osv. Du kan dog nemt undgå det. Du behøver blot at være mere forsigtig, når du installerer nyt software, især gratis applikationer fra internettet. Du skal altid vælge en Brugerdefineret installation, følge ethvert punkt og kontrollere, hvad du går med til, når du klikker ”Ok”, ”Næste” og ”Godkend”. Du skal aldrig godkende tilføjelsen af ukendte applikationer. Zombie News bliver som regel indstillet til at blive tilføjet som standard, men du kan fravælge denne indstilling.

Dem, som allerede har fået deres system inficeret, bør køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program, for at fjerne dette adware. Tag et nærmere kig på instruktionerne nedenfor, der beskriver, hvordan man fjerner Zombie News Ads.


Automatisk Zombie News Ads fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
  Hent Reimage Zombie News Ads afsløringBemærk: Reimage forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Zombie News Ads og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuel fjernelse af Zombie News Ads

Sådan fjernes Zombie News Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Zombie News Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 1. Start -> Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten -> Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
   
 2. Vælg Afinstaller Program;
   
 3. Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Zombie News Ads
   
 4. Klik Afinstaller knappen.
   
 5. I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage, Spyhunter og Malwarebytes, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
   

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Zombie News Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
   
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Zombie News Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
   
 3. Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zombie News Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
   
 2. Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
   
 3. Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
   
 4. Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Zombie News Ads fra Chrome

 1. Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
   
 2. Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
   
 3. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Zombie News Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Zombie News Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
   
 4. Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
   
 5. Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
   
 6. Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zombie News Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 1. Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
   
 2. Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
   
 3. Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Zombie News Ads fra Firefox

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).  
 2. Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Zombie News Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
   

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zombie News Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
   
 2. Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
 3. Klik på Nulstil Firefox.
   
 4. Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top

Sådan fjerner man Zombie News Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 1. Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
   
 2. I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
   
 3. Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
   
 4. Højreklik på Start og vælg Jobliste.
   
 5. I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
   
 6. I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
   

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 1. Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe

  Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
   

 2. Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator. .
   
 3. Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   

Når du er færdig med disse punkter, burde Zombie News Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

  Top Fjernelse Zombie News Ads fra Safari (Mac OS X)

 1. Klik på Safari menuen.
   
 2. Vælg Præferencer.
   
 3. Klik på fanen Udvidelser.
   
 4. Klik på Afinstaller tæt på Zombie News Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
   
 5. Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zombie News Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 1. Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
   
 2. Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
   

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Zombie News Ads skærmbilleder

 
         
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Zombie News Ads facts