Zorton Win 7 Protection 2014 - Hvordan fjernes det?

 

Zorton Win 7 Protection 2014 er et andet rogue/falsk antivirus program, der efterligner handlinger som foretages af et sikkerhedsværktøj, men i virkeligheden er det fuldstændigt ubrugeligt. Det tilhører Braviax/FakeVimes familien af rogue programmer, som er kendt for at udgive snesevis af programmer ligesom dette. De fungerer alle på samme måde og prøver at snyde penge fra computerbrugere. De udgiver normalt flere versioner af samme produkt, der målsætter computere, der kører forskellige versioner af Windows. Som du sikkert kan gætte, infiltrerer Zorton Win 7 Protection 2014 computere, der kører Windows 7.

Der er stærkt anbefalet at fjerne Zorton Win 7 Protection 2014 fra dit system, så snart du opdager det. Den nemmeste og sikreste måde at gøre det på er ved hjælp af et anerkendt anti-spyware program, for eksempel StopZilla, Spyhunter, Malwarebytes, etc.

Om Zorton Win 7 Protection 2014

Når Zorton Win 7 Protection 2014 først er inde i systemet, foregiver det at lede efter infektioner ved at køre sin falske scanner. Applikationen advarer om, at dit system er inficeret, og udvikler endda en liste med skadelige filer, som formodentlig skader din computer. Det råder venligst til at købe den fulde version af Zorton Win 7 Protection 2014, så det kan færdiggøre scanningen samt fjerne alle infektioner, som blev fundet. Programmet lover ligeledes at beskytte din computer fra andre trusler, der kan opstå vedrørende sikkerhed. Desværre kan det hverken finde eller fjerne noget. Det er en falsk applikation, som kun er ude på at snyde penge fra dig.

Zorton Win 7 Protection 2014 skaber også en lang række sikkerhedsadvarsler, som skal vises i dit system, og som har det samme formål som scanneren. Disse advarsler prøver at få dig til at tro, at dit system rent faktisk er i fare, og at du hurtigst muligt skal gøre noget ved det. De fleste af dem advarer om potentielle trusler og diverse systemfejl. Her er en af de meddelelser, du kan bemærke:

System Hijack!

Der er fundet en sikkerhedstrussel i systemet. Virusser og/eller spyware kan være i gang med at ødelægge dit system. Kør en gratis sikkerhedsscanning, for at forhindre infektion og tab af data, eller tyveri.

Således distribueres Zorton Win 7 Protection 2014

Zorton Win 7 Protection 2014 trænger hemmeligt ind i computere. Som regel benytter det trojanske virusser til dette formål. For at undgå dette og andre infiltrationer af FakeRean familiemedlemmerne, skal du altid have opdaterede antivirus og anti-spyware programmer i dit system. Hvis du allerede er blevet angrebet, skal du fjerne Zorton Win 7 Protection 2014, for at stoppe disse skadelige aktiviteter. Du skal aldrig stole på det program.

Tag et kig på vejledningen til fjernelse af Zorton Win 7 Protection 2014 nedenfor. Disse nemme punkter vil vise dig, hvordan du uden problemer slipper af med dette badware.

Manuel fjernelse af Zorton Win 7 Protection 2014

  1. Start -> Kør
  2. Indtast http://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Zorton Win 7 Protection 2014 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør http://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Zorton Win 7 Protection 2014 video fjernelsesguide

 

Automatisk Zorton Win 7 Protection 2014 fjernelse værktøjer

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes' Anti-Malware
 
  Hent StopZilla Zorton Win 7 Protection 2014 afsløringBemærk: StopZilla forsøg giver påvisning af parasitten ligesom Zorton Win 7 Protection 2014 og assisterer i dens fjernelse gratis. Du kan fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen selv, eller købe en fuld version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure             
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *