Reimage

 

Scorekort og resumé

Navn: Reimage
Type: Scannere til nødsituationer,
Firma: http://www.reimage.com
Pris: 49 USD (begrænset prøveversion tilgængelig)
Rating:
 
Vi er tilknyttet dette program. Læs vores offentliggørelse.  

Reimage Detaljer anmeldelse

Reimage er et Windows reparationsværktøj, som vi klassificerer som en nødscanner. Ligesom andre værktøjer i denne kategori har det til hensigt at løse computerproblemer, efter at de er opstået, samt reparere computeren til maksimal ydeevne. Reimage leverer ikke real-time beskyttelse.

Reimage skiller sig ud fra både renseprogrammer til registreringsdatabasen, systemoptimeringssoftware og virusrenseprogrammer, for det har et cloud-baseret drev og en anden fildatabase, som gør det muligt at gendownloade ramte og uoprettelige filer uden hel eller delvis geninstallation. Det gør det muligt at kunne reparere pc’en, efter at en vigtig fil eller driver er blevet fjernet, overskrevet eller omdøbt. Det er en ret ny service og et stort plus, når man anvender den på slemt inficerede maskiner, uden at man har alle software-diske klar. Reimage ”ved” ganske enkelt, hvordan en god pc skal se ud, og antivirusprogrammer ”kender” tegnene på dårligt software i pc’en, så de arbejder mod det samme mål fra forskellige vinkler.

Vi har tjekket Reimage på både rene og inficerede pc’er. Den gratis version er kun en scanner, men Reimage forsynede os engangsnøgler til softwareprogrammet. Du kan se resultaterne af scanningerne i skærmbillederne nedenfor. Det er ikke første gang, vi tjekker Reimage, og vi kan se nogle forbedringer ved det.

Reimage scanneren går gennem tre stadier: Hardware, Sikkerhed og stabilitet. Først tjekker programmet, hvordan det står til med systemhukommelsen, harddisk hastigheden, CPU parametre osv. Reimage automatiseret PC Repair kan hjælpe dig med at løse nogle Windows fejl, at computeren fryser, beskadigede DLL og lignende skader. Derefter begynder den et sikkerhedstjek, hvor den registrerer alle former for trusler, såsom adware, spyware, rootkits, trojanske virus, orme osv., og hjælper med at fjerne dem. Til sidst overvåger det systemets stabilitet og identificerer de programmer, der har tendens til at gå ned.

Vi har ikke bemærket nogen falske positiver i Reimage scanningerne. Der blev ikke fundet noget på den rene pc i løbet af den gratis scanning, men vi er ikke tilfredse med den meddelelse om, at renseprocessen (som er betalt) anvender en anden og bedre sporingsalgoritme. Det planter en usikkerhed hos slutbrugeren og kan vildlede vedkommende til at købe Reimage, når det slet ikke er nødvendigt. Jeg anbefaler ikke, at man køber betalingsprogrammer, hvis den gratis scanning ikke registrerer nogen problemer. Scanningsprocessen tager noget tid, da den tester både pc’ens ydeevne samt softwarekomponenter.

Infektionerne på den inficerede pc blev registreret uden problemer. Reimage leverer en tilstrækkelig liste over infektionerne på pc’en, og således har brugeren mulighed for at tjekke andre informationskilder om den bestemte infektion. Den indlemmer Avira antivirus-database til identifikation af virus og malware-trusler.

Der er generelt både positive og negative sider ved dette program. Den positive er den måde, hvormed Reimage reparerer pc’en og erstatter beskadigede filer. Dette giver mulighed for at kunne reparere skader, som antivirusprogrammer eller renseprogrammer til registreringsdatabasen ikke kan løse.

Den negative side er påstandene om, at Reimage er et rogue værktøj. Det er ikke tilfældet, eftersom jeg ikke har bemærket nogen falske positiver, plus man kan afinstallere det helt normalt. Der er dog meddelelser og advarsler, som de burde ændre.

Ligesom med andre værktøjer anbefaler jeg, at man kun køber Reimage, hvis det registrerer et problem i din pc.

2016 UPDATERING

Reimage passer nu til Mac OS X og Android operativsystemer! Det er designet til at forbedre din computers ydeevne, idet det fjerner ondsindede eller uønskede applikationer, som er trængt ind i dit system uden din viden. Reimage er velkendt og værdsat for sin evne til at løse problemerne, idet det fra sin egen database downloader de filer, som mangler, er beskadiget eller er slettet. Således behøver brugerne ikke geninstallere det berørte software.

Reimage til Mac

Reimage er et fremragende valg, hvis du leder efter et software til Mac. Det vil nemt fjerne alle uønskede applikationer, som er blevet installeret af brugeren enten med vilje eller ved en fejltagelse. Derudover rydder det op i søgehistorikken, reparerer fejl og hjælper brugerne med at rydde cachen. Du kan bruge dette værktøj dagligt for at tjekke dit system, så det bliver ved med at køre hurtigt og elegant. Reimage til Mac har ikke en sikkerhedstjeneste. Derfor bør du også få fat i et pålideligt antivirus program.

Reimage til Android

Reimage er endelig i stand til at hjælpe brugere med Android enheder. Hvis du bekymrer dig om, hvorvidt de apps, du har installeret på din enhed, er sikre at bruge eller ej, så bør du overveje at få Reimage til Android. Så snart programmet er installeret, vil det scanne din enhed og identificere eventuelle problemer. Det finder ondsindede apps og hjælper med at rydde op i alt det, som optager meget af hukommelsen på din enhed, såsom opkald/tekst historik, cachehukommelse og så videre. Det gode ved Reimage til Android er, at du ikke behøver at betale for at bruge dens tjeneste. Så hvis du er træt af at have problemer med din telefon eller tablet, skal du ikke vente med at få fingrene i dette værktøj.

 
 
 
   
juni 9, 2016 08:06, juni 30, 2016 15:02