“Ads Not By This Site” - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

“Ads not by this site” er et adwareprogram, der er programmeret til at vise annoncer på alle de websider, du besøger, såsom Youtube, Facebook, Twitter, Tumblr og andre. Det kan vise annoncer som bokse, der reklamerer for diverse kuponer og tilbud, endda på websider såsom Wikipedia, der er kendt for aldrig at vise annoncer på deres websted. Browserudvidelsen ”Ads not by this site” vil måske kun påvirke Google Chrome og kun én slags websider, men andre versioner kan være aktive i Mozilla Firefox, Internet Explorer eller enhver anden Internetbrowser, du benytter. Du kan indimellem se en lille tekst ”Ads not by this site” lige under annoncen.

”Ads not by this site” er som regel bundtet med andet software, så derfor kan computerbrugeren være uvidende om installationen, indtil det er for sent. Det er desværre en lovlig distributionsmåde af adware og man kan kun bebrejde sig selv for i løbet af installationen at over se et afkrydsningsfelt, der er krydset af som standard. Denne type adwaredistribution bliver brugt til mange uønskede programmer.

Da der kommer penge i kassen ved at vise af annoncer tillige med at jo flere folk, der tvinges til at bruge denne applikation jo bedre er det for selskabet, er programmet ikke motiveret til at levere en nem fjernelsesvejledning. Man kan normalt ikke finde nogen browserudvidelse relateret til ”Ads not by this site” i Kontrolpanelet, fordi det har skjult sig selv. Selv brugen af anti-malware værktøjer hjælper ikke altid med at identificere problemet. Vi anbefaler, at du scanner din computer med automatiske ”Ads not by this site” fjernelsesværktøjer, såsom Spyhunter eller Hitman Pro. De er begge i stand til at finde mange uønskede programmer, adware og browser hijackere, herunder denne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til “Ads not by this site”

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom “Ads Not By This Site”, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel “Ads not by this site” fjernelse

 
Filer:
 

“Ads not by this site” skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 7, 2015 13:46, maj 7, 2015 13:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *