24×7 Help - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: PUP
 

24×7 Help er en PC hjælp, der hævder at løse dine computerproblemer når som helst via fjern support/hjælp med betaling pr. time. Den spredes sammenblandet med andet tvivlsomt software og af denne grund kan det ikke anbefales at bruge det. Computer brugere kender som regel ikke engang til dens infiltration, indtil de ser bekendtgørelsen, hvor de bliver tilbudt computer assistance. 24×7 Help reklamerer også for forskellige sikkerheds- og backup (sikkerhedskopi) produkter, såsom PCRx Registry Cleaner, Spyware Terminator 2012, Online Vault Backup osv.

Idet den bliver tilføjet som påhæng på gratis software, kan du undgå 24×7 Help. Noget freeware (gratis software) afslører ikke tilstrækkeligt nok om påhænget, men hvis du vælger en Brugerdefineret eller Avanceret installation og omhyggeligt følger installationstrinene, vil du være i stand til at afvise enhver form for uønskede downloads/hentninger. Prøv ligeledes at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads. Du skal aldrig godtage nogen som helst ukendt applikation, hvis du vil undgå problemer.

Når 24×7 Help først er installeret, starter den automatisk ved enhver system genstart. Du vil konstant se et ikon med en support person’s hoved på titel linjen i det aktive vindue. Hvis du klikker på det, vil du blive præsenteret for nogle hjælpe tjenester. I nogle tilfælde vil den endda reportere om særlige computer problemer og foreslå at løse dem for dig. Det er indlysende, at 24×7 Help kun vil reklamere for sine programmer. Imidlertid er sådan en metode ikke særlig retfærdig, så programmet er kategoriseret som et muligt uønsket et af slagsen.

For at fjerne 24×7 Help fra din computer, skal du afinstallere det fra kontrolpanelet (Programliste). Derefter kør en fuld system scanning med et kendt antispyware program, for eksempel ,Spyhunter or malwarebytes.

Automatiske fjernelsesværktøjer til 24x7 Help

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom 24x7 Help , samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
juni 13, 2014 06:46, juni 13, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *