Go.ad2trck.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Go.ad2trck.com popup er en falsk meddelelse, der er designet til at distribuere forskellige potentielle uønskede programmer. Den kan vises, mens du surfer på internettet i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Meddelelsen hævder som regel, at man behøver Flash Video Downloader, for at downloade online video. Den lover, at det kun tager et par minutter at downloade, og du vil have mulighed for i højere grad at nyde at se video på internettet. Læg mærke til, at der ikke er nogen Annullér knap på denne meddelelse.

I visse tilfælde kan brugerne lukke Go.ad2trck.com popup. Den dukker imidlertid op igen, næste gang du søger på nettet, og den stopper ikke, førend du klikker på den. Hvis du klikker på Download eller Installationsknappen på denne advarsel, vil du rent faktisk gå med til at installere nogle potentielle uønskede programmer, såsom annonce relaterede browserudvidelser, værktøjslinjer, browserhijackere, adware og så videre. Disse programmer kan medvirke til at stjæle dine personlige oplysninger, og gøre det fuldstændig umuligt for dig at søge på din computer, på grund af antallet af annoncer og omdirigeringer.

Go.ad2trck.com popup vises af en adware, som computerbrugere kan downloade uden deres samtykke sammen med freeware programmer. Du bør være yderst forsigtig med dine downloads fra internettet og tage deres installation meget seriøst. Vælg altid en Brugerdefineret installation og følg omhyggeligt hvert trin. Sørg for, at du fravælger alle valgmuligheder, der tilbyder ekstra downloads, med mindre du er sikker på pålideligheden af disse programmer.

Hvis din computer allerede er ramt og Go.ad2trck.com popup konstant forstyrrer dit arbejde, er du nødt til at afinstallere den adware, der er ansvarlig for at frembringe den. Se vejledningen, der følger herunder, for at lære hvordan du opdager denne adware og fjerner Go.ad2trck.com popup for altid.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Go.ad2trck.com popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start ->Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Go.ad2trck.com og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Go.ad2trck.com popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til Go.ad2trck.com og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Go.ad2trck.com popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Go.ad2trck.com og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Go.ad2trck.com popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Go.ad2trck.com. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Go.ad2trck.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ad2trck Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 8, 2014 06:46, august 8, 2014 06:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *