AdfreeApp - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Adwarevirussen AdFreeApp er officielt en freewareapplikation, der lover at beskytte brugerne mod malwarefyldte annoncer. Mens den mission lyder tiltalende, er vores sikkerhedsteam i tvivl, hvorvidt denne applikation rent faktisk er klar til at bære sådan en byrde. Man har konkluderet, at AdFreeApp-programmet selv er en annoncebaseret infektion, og det betyder, at selvom det blokerer en lang strøm af annoncer fra andre kilder, vil det stadig vise sine egne annoncer. Det ligner andre adwaretrusler, såsom Adwizz malware.

Malwareparasitten AdFreeApp lyver over for sine brugere og viser malwarefyldte annoncer

Størstedelen af annoncerne fra AdFreeApp er i-tekstannoncer. Det betyder, at adwareprogrammet markerer visse ord på de websider, du besøger. Hvis du kører musen over de understregede ord, vil du få vist en boks, der indeholder den egentlige annonce fra tredjepart (I-tekst annoncer: Hvad er det?). Og det kan være, at den annonce er inficeret, hvilket betyder, at dit operativsystem bliver inficeret med skadelige koder, hvis du klikker på den. Derfor er det bedst at holde sig langt væk fra online annoncer. Udover i-tekstannoncer kan AdFreeApp også finde på at vise popup- eller popunder-reklamer. Uanset hvilken form annoncen har, så skal du helst holde dig langt væk fra den.


AdFreeApp adware

Det er almindeligt kendt, at selv lovlige online reklamenetværk kan overføre virusser via deres viste annoncer. I dette tilfælde skal du ikke have tillid til programmer fra ukendte tredjeparter. Kampagner i form af såkaldt malvertising kan sigte efter dig ved at indsamle dine geografiske oplysninger og bruge dem til at vise dig et mere personligt indhold. For at de online annoncer kan blive mere sikre, er reklamenetværkene nødt til at være mere selektive angående de annoncer, de accepterer (Hvem kan standse malware? Det begynder med annoncørerne). Men udviklere af programmer som AdFreeApp adware går nok ikke så højt op i sikkerhed. De reklamerer for salgsfremmende materiale endda uden at kigge på det.

Adwarevirussen AdFreeApp benytter sig også af sporende cookies for at kunne levere skræddersyede online annoncer. Den kan finde din placering ud fra din IP-adresse, og dine søgeaktiviteter kan afsløre dine personlige oplysninger. Mange annoncebaserede programmer indsamler oplysninger om deres brugere: Facebook AdBlock og NillaWeather gør det samme.

Alt i alt beskrives AdFreeApp som en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med en mere effektiv søgning på internettet, uden at du skal igennem alle de forstyrrende annoncer. Men det passer ikke. I virkeligheden viser AdFreeApp også annoncer i alle dine webbrowsere. Der er tale om alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Hvordan bliver enheden inficeret med dette AdFreeApp adware?

Du kan få din enhed inficeret med AdFreeApp, hvis du downloader og installerer freeware fra upålidelige hjemmesider. Så når du downloader og installerer en PDF-generator eller media player, er der risiko for, at AdFreeApp bliver installeret ved siden, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen for freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. Det er også en rigtig god ide, at du læser alle vilkår og betingelser. Du skal ikke forhaste dig, for nogle af oplysningerne kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at der bliver installeret noget ekstra software ved siden af, som du ikke kender til, så skal du ikke fuldføre den installation, for det kan muligvis være AdFreeApp eller et andet malware, som du nødigt vil have på din computer.

Du kan fjerne malware som AdFreeApp på to helt almindelige måder, nemlig enten manuelt eller automatisk. Det er dog meget nemmere og mindre tidskrævende at gøre det automatisk, så derfor anbefaler vi, at du vælger den fremgangsmetode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter og scanne din computer med det. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne virussen fra dit system på kun få øjeblikket. Hvis systemet er inficeret med andre virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du gerne vil fjerne AdFreeApp manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin manuelle fjernelsesvejledning til AdFreeApp, og den vil kunne hjælpe dig med denne komplicerede virusfjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til selv at fjerne AdFreeApp.

Automatiske fjernelsesværktøjer til AdfreeApp

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom AdfreeApp, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
juli 10, 2015 14:23, marts 11, 2018 12:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *