AdfreeApp - Hvordan Fjernes Det?

 

AdfreeApp beskrives som en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med at slippe af med generende annoncer online, men det passer ikke. Applikationen er selv ondsindet, og derfor skal du ikke beholde den på din computer. Når AdfreeApp først er inde i systemet, vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ondsindede og kan give dig mere alvorlige problemer med din it-sikkerhed eller de kan lade dine personlige oplysninger slippe ud.

Det er ikke svært at afgøre om din computer er inficeret med dette malware eller ej, fordi annoncerne, der vises af AdfreeApp, har som regel et slogan ved sig, såsom ”Ads by AdfreeApp” eller ”Brought to you by AdfreeApp”, så hvis du har bemærket denne forekomst i dine browsere, er din computer afgjort inficeret, og du er nødt til omgående at gøre noget ved sagen.

Du kan fjerne malware ligesom AdfreeApp på to måder, nemlig manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere og mere tidsbesparende at gøre det automatisk, så derfor anbefaler vi, at du vælger den metode. Det eneste du behøver at gøre, er at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det skulle automatisk finde og fjerne virussen fra dit system på kun få øjeblikke. Hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du gerne vil fjerne AdfreeApp manuelt, kan du rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du finder vores trin-for-trin AdfreeApp manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne komplicerede fjernelsesproces. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne AdfreeApp af dig selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesprocessen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Hvis du gerne vil vide mere om de specielle funktioner ved AdfreeApp, skal du blot læse videre.

Om AdfreeApp adware

Skønt AdfreeApp beskrives som en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med en mere effektiv søgning på internettet, uden at du modtager alle de forstyrrende annoncer, så passer det ikke. I virkeligheden viser AdfreeApp selv annoncer i alle dine browsere. Annoncerne kan fremkomme i alle mulige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

AdfreeApp fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og Safari.

En anden uønsket egenskab ved AdfreeApp er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller endog din IP adresse og e-mail adresser. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, og bliver således mere relevante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med AdfreeApp, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikke på dem.

Således distribueres AdfreeApp adware

Din computer kan blive inficeret med AdfreeApp blot ved at du downloader og installerer freeware fra upålidelige hjemmesider. Så når du downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at AdfreeApp vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Du skal ikke forhaste dig, da noget af informationen kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, for det kan sandsynligvis være AdfreeApp eller andet malware, som du helst ikke vil have installeret på din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til AdfreeApp

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom AdfreeApp, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af AdfreeApp Ads

Sådan fjernes AdfreeApp ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom AdfreeApp installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til AdfreeApp
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af AdfreeApp fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med AdfreeApp samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdfreeApp, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse AdfreeApp fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner AdfreeApp. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af AdfreeApp eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdfreeApp, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse AdfreeApp fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med AdfreeApp samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdfreeApp, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man AdfreeApp fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde AdfreeApp være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse AdfreeApp fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på AdfreeApp. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdfreeApp, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel AdfreeApp fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 10, 2015 14:23, juli 10, 2015 14:23
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *