Ads By Ad-Maven - Hvordan Fjernes Det?

 

Ad-Maven har tilknytning til Search Maven, som er produceret af Super Web LLC. Det er et adware-monster, der lurer på internettet. Lige så snart det sniger sig ind i din computer, så er freden forbi. Ikke alene spytter det annoncer ud alle mulige steder, det æder også store stykker af din RAM og CPU, hvilket får din computer til at opføre sig som en fra det forrige århundrede.

Om Ad-Maven Adware

Ad-Maven har sin officielle hjemmeside på ad-maven.com, hvor det præsenterer sig selv som et ”reklamenetværk”. I fortrolighedspolitikken står der, at ”Ad Maven og/eller tredjeparter (”Tredjeparter”) kan indsamle ikke personlige identificerbare oplysninger (”NPPI”) om brugerne”. Dette omfatter din søgehistorik, cache, bogmærker, IP-adresse osv. Desuden oplyser de, at ”Ad Maven og/eller tredjeparter kan indsamle PII (beskrives nedenfor) om brugeren, hvis pågældende bruger frivilligt forelægger den slags information”. Ordet ”frivilligt” betyder i denne sammenhæng, ”når brugeren registrerer sig på webstedet” osv., og PII henviser til ”enhver form for information, som på en fornuftig måde kan blive brugt til specifikt at identificere brugeren og kan bl. a omfatte brugerens navn, titel, virksomhed, adresse, e-mail”. Derudover afslører Ad-Maven, at det ”deler brugerens/brugernes information med tredjeparter”. Vi tør vædde med, at du ikke har lyst til at modtage spam e-mails og andet skidt fra dette svindelnummer.

Ads by Ad-Maven kaldes for ‘‘Ads by Ad-Maven“, “Ad by Ad-Maven“, “Powered by Ad-Maven” eller “Brought by Ad-Maven”. De fremkommer i forskellige former: popup-annoncer, hyperlinks, bannerreklamer, mellemliggende annoncer, fuldsides annoncer osv. De kan være tekstannoncer, billedannoncer, lyd- og videoannoncer. De tilbyder indholdsrelaterede, tvivlsomme varer eller tjenester så vel som tvivlsomt software og opdateringer til det. Annoncerne forstyrrer din søgning, hvis du klikker på dem, fordi de omdirigerer til mistænkelige websider, som kan indeholde andet malware i form af væmmeligt ransomware eller spyware.

Hvordan spredes Ad-Maven Adware?

Ad-Maven adware bliver almindeligvis installeret som standard sammen med det primære program. Det omfatter de mest populære downloads, såsom Flash Players osv., som man kan få gratis på websteder, såsom Softonic mm. (enten lovlige eller ulovlige). Denne distributionsmetode kan man dog kontrollere, dvs. du kan forhindre det i at ske. Du skal blot tage et par forholdsregler. For det første, og som du sikkert er klar over, kan du ikke undgå at bemærke Fortrolighedspolitikken og de ekstra installationsdokumenter. For det andet skal du vælge en avanceret/brugerdefineret opsætning, så du kan afvise eventuelle PUP’er (potentielt uønskede programmer). Og for det tredje skal du holde dig væk fra ondsindede links, såsom torrents, forskellige gratis spilledomæner osv.

Forudsat at Ad-Maven allerede har taget kontrol over dit computersystem, kan du anvende specielle fjernelsesværktøjer, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller . Disse programmer vil ikke alene fjerne den faktiske malware applikation, de vil også fjerne eventuelle rester af det, dvs. poster i registreringsdatabasen og systemfiler samt andre medfølgende malwareprogrammer. Nedenfor kan du finde den manuelle fjernelsesvejledning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Ad-Maven

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Ad-Maven, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Ad-Maven

Sådan fjernes Ads by Ad-Maven ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Ad-Maven installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Ad-Maven
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Ad-Maven fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Ad-Maven samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ad-Maven, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Ad-Maven fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Ad-Maven. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Ad-Maven eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ad-Maven, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Ad-Maven fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Ad-Maven samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ad-Maven, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Ad-Maven fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Ad-Maven være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Ad-Maven fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Ad-Maven. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ad-Maven, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
oktober 16, 2016 19:49, oktober 16, 2016 19:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *