Ads By Ahoy Traveler - Hvordan Fjernes Det?

 

Ahoy Traveler er endnu et adwareprogram, der trænger ind i computersystemet ved hjælp af urimelig metoder, og når det først er inde, udvikler det en lang række annoncer, der skygger for indholdet på de websider, du besøger, samt omdirigerer til ukendte websider. Applikationen er designet til at reklamere for forskellige kommercielle websider samt øge deres trafik og sideplacering i søgeresultater. Derfor udvikler programmet annoncer og indlejrer links i dem. Hvis du klikker på en annonce fra Ahoy Traveler, vil du omgående hjælpe adwareudviklerne med at tjene penge, for de bliver betalt, hver gang du besøger en promoveret side.

Ads by Ahoy Traveler er ikke alene generende, de kan også omdirigere dig til mistænkelige websider. Derfor anbefales du på det kraftigste at fjerne dem, lige så snart du opdager dem. Følg vejledningen i slutningen af denne artikel for at fjerne Ahoy Traveler manuelt. Du kan også fjerne det automatisk ved hjælp af et anti-malware program, som f. eks Spyhunter eller StopZilla.

Om Ads by Ahoy Traveler

Ahoy Traveler kalder som regel sine annoncer for ”Ads by Ahoy Traveler”, ”Ahoy Traveler Ads”, ”brought by Ahoy Traveler”, ”powered by Ahoy Traveler” osv. De indeholder normalt forskellige rabatkoder eller andre kommercielle tilbud, som tiltrækker computerbrugerne, især hvis de handler online. Men i virkeligheden indeholder Ads by Ahoy Traveler enten links til sponsorerede websider, som har brug for mere trafik, eller installationsprogrammer med diverse ubrugelige værktøjer, såsom browser plugins og andre potentielt uønskede programmer. Det er bedre, at du holder dig langt væk fra Ads by Ahoy Traveler og aldrig klikker på dem.

Udviklerne af dette adwareprogram bliver som sagt betalt, når der klikkes på annoncerne. Da Ahoy Traveler anvender urimelige metoder for at blive installeret, kategoriseres det som et potentielt uønsket program. Vi kan ikke råde dig til at klikke på Ads by Ahoy Traveler, for du kan ende med at besøge kompromitterede sider eller installere ubrugelige værktøjer, der efterfølgende kan give dig flere problemer. Du bør hellere fjerne Ahoy Traveler, så du kan fortsætte din søgning uden forstyrrelser.

Således distribueres Ahoy Traveler

Ahoy Traveler trænger ind i computersystemet bundet med freewareprogrammer fra internettet. Hvis du gerne vil beskytte din computer mod den slags bundter, gør du bedst i at være mere opmærksom, når du downloader noget gratis fra internettet. Hvis du ikke er opmærksom og springer installationspunkter over uden at læse deres information, og på samme tid tillader tilføjelsen af valgfrie downloads, kan du ende med at downloade programmer, såsom Ahoy Traveler.

Vi råder dig på det kraftigste til at vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode og omhyggeligt følge hvert eneste installationspunkt. Hvis du bemærker nogle ekstra downloads, der allerede er markeret som valgfrie downloads, skal du altid fravælge dem, der beskriver programmer, som du ikke kender.

Hvis dit system allerede er ramt, skal du fjerne Ads by Ahoy Traveler så hurtigt som muligt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Ahoy Traveler

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Ahoy Traveler, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Ahoy Traveler

Sådan fjernes Ads by Ahoy Traveler ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Ahoy Traveler installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Ahoy Traveler og relaterede parasitter såsom Coupon Ahoy .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Ahoy Traveler fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Ahoy Traveler samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ahoy Traveler, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Ahoy Traveler fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Ahoy Traveler. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Ahoy Traveler eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ahoy Traveler, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Ahoy Traveler fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Ahoy Traveler samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ahoy Traveler, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Ahoy Traveler fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Ahoy Traveler være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Ahoy Traveler fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Ahoy Traveler. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Ahoy Traveler, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Ahoy Traveler fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
april 25, 2016 08:04, april 25, 2016 08:04
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *