Ads By ArcadeHall - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Er du spændt på at prøve en ny spilleplatform? ArcadeHall bør bare ikke være blandt dine valg. Denne platform kan måske se uskyldig og uskadelig ud, men virkeligheden er desværre en anden. ArcadeHall er en af de annoncebaserede applikationer, der fungerer som reklamenetværk for tredjeparts indhold. Når man downloader softwareprogrammet, hvilket er nødvendigt, for at man frit kan nyde de korte spil, gør man samtidig diverse annoncer i stand til at blive vist helt tilfældigt i løbet af den online session.

Om Ads by ArcadeHall

Hvis du modtager salgsfremmende indhold, som har følgende etiketter: “Ads by ArcadeHall”, “Powered by ArcadeHall”, “Brought to you by ArcadeHall”, så er du inficeret med et adwareprogram. Den slags programmer er kendt for at vise vildledende indhold, så de dermed har en større chance for at få udbytte af pay-per-click ordninger. Men det er imidlertid vand i forhold til det formål, som mange tredjeparts annoncører har. Nogle af dem har mere dunkle intentioner og udnytter online markedsføring for at distribuere malware. Svindlere har fundet ud af, at iøjefaldende annoncer er perfekt lokkemad, der får folk til at klikke på dem. Hvis du reagerer på Ads by ArcadeHall, risikerer du at forurene din enhed med ondsindede koder.

Men it-specialister har imidlertid fundet ud af, at nogle tilfælde er ekstremt uheldige: en infektion kan med held blive overført, uden at brugerne direkte klikker på annoncerne. Derudover er ArcadeHall i stand til tilfældigt at omdirigere dig til ukendte domæner, som eventuelt mistænkes for phishing eller lignende it-svindel. Og vi må ikke glemme, at dette adwareprogram kan plante sporende cookies på brugernes enhed og spore deres online aktivitet for derefter at overraske dem med virkelig relevante Ads by ArcadeHall. Hvordan vidste denne parasit lige, at du havde brug for et par nye højhælede sko? Sikkert fordi den fulgte med dig ind på et e-handeldomæne og overvågede dine aktiviteter dér.

Således distribueres Ads by ArcadeHall

Du kan frivilligt have downloadet ArcadeHall adware fra det officielle websted. Men der er naturligvis også en stor chance for, at du slet ikke vidste, at dette program befandt sig på din pc, før de tilfældige popup-annoncer eller bannerreklamer begyndte at dukke op konstant. Hvis det er tilfældet, er der stor sandsynlighed for, at dine søgefærdigheder ikke er hensigtsmæssigt udviklet. Man skal kun downloade software fra anerkendte fildelingsdomæner, som er kendt for deres principfaste politik. Undgå at dele websider, hvor næsten alle og enhver kan oploade programmer, som internetbrugere kan downloade. Desuden skal du i løbet af opsætningsguiden ved gratis programmer være mere opmærksom, end du plejer. Du skal f. eks vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling, så du kan foretage vigtige ændringer i installationsprogrammet. Hvis du blandt punkterne bemærker, at den valgte applikation også tilbyder andre programmer, skal du straks afvise tilbuddet. Hvis du ikke har lov til at gøre det, skal du slet ikke installere dit valgte program.

Hvis du er på udkig efter et anti-malwareprogram, som kan rense din enhed for malware, anbefaler vi, at du installerer Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. Vi nærer ingen tvivl om, at disse applikationer vil yde dig en ekstrem effektiv beskyttelse. Alternativt kan du forsøge dig med en manuel fjernelse.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by ArcadeHall

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By ArcadeHall, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by ArcadeHall

Sådan fjernes Ads by ArcadeHall ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by ArcadeHall installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by ArcadeHall
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by ArcadeHall fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by ArcadeHall samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by ArcadeHall, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by ArcadeHall fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by ArcadeHall. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by ArcadeHall eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by ArcadeHall, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by ArcadeHall fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by ArcadeHall samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by ArcadeHall, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by ArcadeHall fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by ArcadeHall være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by ArcadeHall fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by ArcadeHall. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by ArcadeHall, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by ArcadeHall skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 15, 2016 09:04, september 15, 2016 09:04
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *