Ads By Awesome Shoppers - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Awesome Shoppers er et adwareprogram, som kan tage kontrol over din Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari browser. Programmet viser et væld af annoncer, hver gang du søger på internettet, og alle de annoncer omdirigerer til kommercielle hjemmesider. Formålet med Ads by Awesome Shoppers er helt klart at fremme visse internetsider og øge trafikken til dem. Men det er imidlertid ikke alle computerbrugere, som er klar over, at nogle af disse annoncer kan føre dem hen til potentielt farlige hjemmesider.

Du rådes til at fjerne Ads by Awesome Shoppers fra dit system, så snart du opdager dem i din browser. Det er nemmest at gøre det ved hjælp af et anti-malware program, f. eks Spyhunter eller StopZilla. Du skal blot køre en fuld systemscanning med det, og Ads by Awesome Shoppers vil forsvinde. Hvis du gerne vil fjerne adwareprogrammet manuelt, kan du følge vores vejledning, som du finder i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Awesome Shoppers

Når Awesome Shoppers adwareprogrammet først er inde i systemet, ændrer det nogle af dine browserindstillinger og gør sig selv i stand til at spore din søgehistorik. Så snart det har fundet frem til dine personlige interesser, udvikler det annoncer og viser dig dem, når du surfer på internettet. Hvis du kigger nærmere på indholdet af Ads by Awesome Shoppers, afspejler de tydeligvis din seneste søgehistorik, og du kan se, at de omfatter forskellige kommercielle tilbud, rabatter osv., som kan gøre dig interesseret. Hensigten med disse annoncer er at fange computerbrugernes opmærksomhed og få dem til at klikke på dem. Hver annonce indeholder et sponsoreret link, og når du klikker på det, vil du hjælpe adwareudviklerne med at tjene penge.

Som vi allerede har været inde på, så er Ads by Awesome Shoppers ikke alene irriterende, de kan også omdirigere dig til ondsindede hjemmesider, hvor dit system kan blive yderligere inficeret. Du bør holde dig langt væk fra den slags annoncer og fjerne Awesome Shoppers, så du ikke bliver inddraget i andre markedsføringskampagner eller oplever andre problemer.

Således distribueres Awesome Shoppers

Awesome Shoppers har en officiel hjemmeside og programmet kan downloades derfra. Men de fleste brugere, som er udsat for dette adware, hævder, at de aldrig har downloadet en sådan applikation. Det skyldes, at Awesome Shoppers ofte er bundtet med diverse freeware programmer fra internettet, og det kan blive tilføjet dit system uden din tilladelse. Det er ikke en rimelig distributionsmetode, men den er almindeligt brugt blandt adwareudviklere.

Du skal være mere forsigtig, når du downloader nye programmer fra internettet. Du skal altid følge installationspunkterne ved dine nye downloads med stor opmærksomhed, i stedet for bare at klikke ”Næste” eller ”Godkend”. På den måde vil du være i stand til at afvise ekstra downloads ligesom Awesome Shoppers eller andre uønskede programmer. Du skal altid fravælge valgfrie downloads, hvis du ikke kender dem.

Hvis dit system allerede er ramt, er du nødt til at fjerne Ads by Awesome Shoppers fra din computer så hurtigt som muligt. Du kan følge vejledningen forneden, hvis du gerne vil gøre det manuelt, eller du kan helt enkelt fjerne Awesome Shoppers automatisk ved hjælp af et anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Awesome Shoppers

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Awesome Shoppers, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Awesome Shoppers

Sådan fjernes Ads by Awesome Shoppers ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Awesome Shoppers installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Awesome Shoppers
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Awesome Shoppers fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Awesome Shoppers samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Awesome Shoppers, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Awesome Shoppers fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Awesome Shoppers. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Awesome Shoppers eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Awesome Shoppers, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Awesome Shoppers fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Awesome Shoppers samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Awesome Shoppers, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Awesome Shoppers fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Awesome Shoppers fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Awesome Shoppers. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Awesome Shoppers, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Awesome Shoppers fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
august 29, 2015 08:57, august 29, 2015 08:57
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *