Ads By Browse Safe - Hvordan Fjernes Det?

 

Browse Safe er et adwareprogram, som umiddelbart skulle kunne forbedre din søgeoplevelse. Det lover at advare dig, når det opdager ondsindede websider, og dermed minimerer det din risiko for at downloade skadelige virusser og malware, så du med sikkerhed kan surfe rundt på internettet. Det kan lyde som en god applikation, men det er et annonce-støttet program, som kun forstyrrer din søgning ved at vise tonsvis af annoncer. Adwareprogrammet passer sammen med en masse browsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Hvis en af dine browsere er ramt, bør du hurtigst muligt fjerne Browse Safe adware.

Hvis du ikke har så meget forstand på computere, så vælg en automatisk fjernelse med et anti-malware program, som f. eks Spyhunter eller StopZilla. Hvis du gerne vil gøre det manuelt, kan du følge vejledningen i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Browse Safe

Hvis din computer er inficeret, vil du som det første bemærke en lang række annoncer, der vises, når du surfer på internettet. De fleste af dem kaldes for ’Ads by Browse Safe’ og de indeholder nogle attraktive tilbud om at købe forskellige varer online eller andre tilfældige reklamer. Men hvis du klikker på dem, vil du blot blive omdirigeret til en af de websider, som Browse Safe reklamerer for. Nogle af Ads by Browse Safe kan dukke op, efter at du har kørt musen over nogle fremhævede ord på de websider, som du besøger. Disse i-tekst annoncer er ligeledes en konsekvens af en adware-infiltration.

Adware-udviklerne bliver betalt for at reklamere for affilierede links, så hver gang du klikker på applikationens annoncer, får de penge for det. Du skal være opmærksom på, at Ads by Browse Safe kan omdirigere dig til upålidelige websider, hvor din computer kan blive yderligere inficeret. Det er en af de væsentligste årsager til, at du skal slippe af med dette adware. Desuden kan Browse Safe spore dine søgevaner og registrere data om din søgehistorik. Denne information er nyttig med hensyn til udvikling af personliggjorte annoncer. Men det kan også betyde, at du vil blive inddraget i andre markedsføringsprojekter.

Således distribueres Ads by Browse Safe

Browse Safe adware infiltrerer almindeligvis computersystemet ved at være bundtet med andre freewareprogrammer. Det kan følge med forskellige gratis media players, PDF creators, download managers osv. I de fleste tilfælde advarer disse programmer ikke om installationen af ekstra programmer. Derfor skal computerbrugere være mere forsigtige, når de downloader noget fra internettet, især hvis der er tale om gratis programmer. Du skal altid læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads og omhyggeligt følge deres installationspunkter. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation i stedet for en grundinstallation, og du skal fravælge alle flueben ved ukendte ekstra downloads. Du skal heller ikke tillade andre ændringer i dine systemindstillinger, som kan forstyrre din computers sikkerhed eller dine fortrolige oplysninger.

Hvis dit system allerede er inficeret, skal du fjerne Ads by Browse Safe så hurtigt som muligt. Anvend et automatisk fjernelsesværktøj eller fjern adwareprogrammet manuelt. Nedenfor kan du finde en vejledning, der beskriver fjernelsespunkterne.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Browse Safe

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Browse Safe, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Browse Safe

Sådan fjernes Ads by Browse Safe ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Browse Safe installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Browse Safe og relaterede parasitter såsom Safe Browse App Ads , Mega Browse , Browse-search.com virus , Safe Saver Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Browse Safe fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Browse Safe samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Browse Safe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Browse Safe fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Browse Safe. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Browse Safe eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Browse Safe, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Browse Safe fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Browse Safe samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Browse Safe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Browse Safe fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Browse Safe være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Browse Safe fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Browse Safe. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Browse Safe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by Browse Safe skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 17, 2016 07:43, juni 17, 2016 07:43
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *