Ads By Candle Jar - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Candle Jar er et adwareprogram, der trænger ind i computersystemet ved hjælp af freewareprogrammer, hvorefter det viser en lang række annoncer på tilfældige websider. Hvis du har bemærket Ads by Candle Jar, når du surfer på internettet, er det et tegn på, at en eller flere af dine browsere også er ramt. Selvom du umiddelbart kan tænke, at det bare drejer sig om normale annoncer på internettet, vil du hurtigt finde ud af, hvor irriterende de er og at du gerne vil være fri for dem.

Desværre er det ikke så nemt at stoppe Ads by Candle Jar, medmindre du fjerner adwareprogrammet fra din computer. Og det gør du ved at køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla. Hvis du gerne vil fjerne programmet manuelt, kan du finde vores Ads by Candle Jar manuelle fjernelsesvejledning i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Candle Jar

Candle Jar er udviklet af SuperWeb LLC. Et firma, som i forvejen er velkendt for en bunke potentielt uønskede programmer, som fokuserer på at reklamere for sponsorerede websider. Hvis et af dem er installeret på din computer, vil du modtage tonsvis af annoncer, når du surfer på internettet. De fleste af disse annoncer vil have relation til tidligere søgninger eller mest besøgte websider, fordi adwareprogrammet kan spore din søgehistorik og indsamle information om dine interesser. Du skal være opmærksom på, at det også kan sende disse data videre til tredjeparter og dermed inddrage dig i andre markedsføringsprojekter. Så det forstyrrer ikke alene dit privatliv, det kan også skabe andre problemer.

Ads by Candle Jar tilbyder som regel forskellige rabatter eller kuponer, som kan bruges i diverse online butikker. Desværre vil de ikke være dig til nytte, idet de fleste af dem blot vil omdirigere dig til en kommerciel webside i stedet for. Kort sagt vil det være mere forstyrrende end til gavn. Du må heller ikke glemme, at nogle af Ads by Candle Jar kan omadressere dig til potentielt farlige sider. Så hvis du ikke har lyst til at få dit system inficeret, skal du holde dig langt væk fra dem.

Således distribueres Candle Jar

Candle Jar kan blive installeret fra den officielle webside, men det er normalt bundtet med forskellige download managers, media players, PDF creators osv. Du kan dog nemt undgå det. Du skal blot være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye applikationer. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde og omhyggeligt følge alle punkter. Hvis du bemærker nogle valgfrie downloads med markering, er det bedre, at du fravælger dem, for du kan komme til at installere nogle generende ekstra programmer. Du bør ligeledes læse Vilkår og Betingelser ved dit freeware, så du også på den måde kan undgå uønskede ekstra downloads.

Hvis dit system allerede er inficeret, skal du fjerne Ads by Candle Jar hurtigst muligt. Kør en fuld systemscanning med et anti-malware program, eller anvend vejledningen nedenfor, der forklarer, hvordan du gør det manuelt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Candle Jar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Candle Jar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Candle Jar

Sådan fjernes Ads by Candle Jar ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Candle Jar installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Candle Jar
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Candle Jar fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Candle Jar samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Candle Jar, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Candle Jar fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Candle Jar. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Candle Jar eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Candle Jar, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Candle Jar fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Candle Jar samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Candle Jar, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Candle Jar fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Candle Jar fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Candle Jar. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Candle Jar, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Candle Jar fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 24, 2015 09:42, november 24, 2015 09:42
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *