Ads By Clean Browser - Hvordan Fjernes Det?

 

Clean Browser er et adwareprogram, der er udviklet af Intriguing Apps, som allerede er kendt for at have udviklet Search Defense, Browser Guard, Web Warden, BrowserProtector og nogle andre potentielt uønskede programmer. Programmet skulle umiddelbart kunne forbedre din søgeoplevelse og beskytte dig mod at besøge potentielt ondsindede websider. Men det er et annonce-støttet program, som kun har til hensigt at reklamere for visse sider.

Du rådes til at fjerne Clean Browser fra dit system, hvis du ikke har lyst at få yderligere problemer. Anvend et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, eller fjern Ads by Clean Browser manuelt ved at følge punkterne i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Clean Browser

Når du ser på Clean Browser, kan det umiddelbart virke som et lovligt og brugbart program. Desværre er det en forkert opfattelse, for så snart det er inde i computersystemet, begynder det at udvikle en lang række annoncer, der omdirigerer brugerne til kommercielle websider. Der er stor sandsynlighed for, at Ads by Clean Browser vil lede dig hen til potentielt farlige websider, hvor din computer kan blive yderligere inficeret. Tonsvis af annoncer er helt klart meget generende, for de forstyrrer din almindelige søgning.

Du skal også være opmærksom på, at Clean Browser sporer dine søgevaner. Programmet registrerer oplysninger om din søgehistorik og søgeforespørgsler. Derefter udvikler det annoncer i henhold til dine interesser. Personliggjorte annoncer har tydeligvis mere succes og får flere klik. Men det kan give dig forskellige fortrolighedsmæssige problemer, når dine søgeaktiviteter bliver sporet. Clean Browser kan også videregive pågældende oplysninger til tredjeparterne, som kan inddrage dig i anden markedsføring.

Således distribueres Ads by Clean Browser

Clean Browser er normalt bundtet med gratis programmer fra internettet. Det kan følge med som en ekstra download sammen med software, der kan downloades fra download.com, softonic.com, soft32.com og lignende websider. Hvis du gerne vil undgå den slags ekstra downloads, skal du vælge en brugerdefineret installationsmetode og fravælge indstillinger med ukendt software. Du skal heller aldrig gå med til at udskifte din startside eller søgeudbyder med ukendte websider. Det er også anbefalet at være mere omhyggelig med Vilkår og Betingelser ved nye downloads, for der står gerne en masse nyttige oplysninger om mulige ændringer i computersystemet.

Hvis din computer allerede er blevet inficeret og din søgning konstant bliver forstyrret af Clean Browser Ads, skal du hurtigst muligt fjerne dette adware fra din pc. Afinstaller Clean Browser og alt, der har forbindelse med det, fra Program-listen, og gendan derefter indstillingerne i alle de ramte browsere.

Hvis du gerne vil fjerne Ads by Clean Browser automatisk, kan du anvende et anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, med hvilket du kører en fuld systemscanning. Du kan som sagt også fjerne det manuelt ved hjælp af vejledningen herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Clean Browser

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Clean Browser, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse Af Ads by Clean Browser

Sådan fjernes Ads by Clean Browser ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Clean Browser installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Clean Browser og relaterede parasitter såsom Ads by Browser Guard , Ads by Hybrid Browser , Browser Gloss Ads , Ads by Super Browser .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Clean Browser fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Clean Browser samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Clean Browser, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Clean Browser fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Clean Browser. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Clean Browser eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Clean Browser, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Clean Browser fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Clean Browser samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Clean Browser, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Clean Browser fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Clean Browser være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Clean Browser fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Clean Browser. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Clean Browser, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by Clean Browser skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 19, 2016 07:37, april 19, 2016 07:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *