Ads By CrushArcade - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Hvor ellers ville du kunne erobre verdener og få de mest modstandsdygtige riger i knæ? I den virtuelle verden naturligvis, som er udviklet af dygtige programmører. Selvom CrushArcade programmet ikke vil kunne tilbyde dig super velbyggede spil, kan det stadig være nogenlunde tilfredsstillende at bruge tid på applikationen. Indtil videre har vi skrevet om adskillige lignende spilleplatforme. Vi har også konkluderet, at næsten alle sammen kan betragtes som reklamestøttede applikationer. Denne platform tilbyder gratis spil mod, at man overholder kravene. Hvad er så det for nogle krav? Udviklerne af CrushArcade hævder, at brugerne er nødt til at installere deres softwareapplikation samt acceptere, at det er obligatorisk, at de modtager annoncer.

Om Ads by CrushArcade

Vi tror ikke, at brugerne helt tænker sig om, inden de downloader CrushArcade adware. Når det drejer sig om spil, sænker folk tit deres forsvar og går umiddelbart ud fra, at svindlerne ikke piller ved dette område. Desværre er lyssky programmører tilbøjelige til at inficere selv de mest uskyldige og tilsyneladende barnlige steder på internettet: spilleplatforme er et af dem. Når de udgiver applikationer som CrushArcade adware, åbner de døren for ikke altid pålidelige tredjeparts annoncører. Hvis du går med til at modtage Ads by CrushArcade (og det vil du gøre, hvis du downloader softwareprogrammet eller bliver inficeret med det), vil dine aktive browsere konstant blive forstyrret af reklamer, som du simpelthen bare må se.

Brugerne ville imidlertid klare sig helt fint, hvis Ads by CrushArcade ikke var den del af deres søgning. I-tekst, pop-up/under, overgangs, e-handel og flydende annoncer viser ikke altid et ægte indhold. I nogle tilfælde har tredjeparts annoncører skabt dette synlige indhold blot for at distribuere malware. Ondsindede applikationer kan blive implanteret i din computer, hvis du reagerer på sponsoreret materiale. En før-klik infektion er også noget, man har hørt om før. Og hvis Ads by CrushArcade omdirigerer dig til ukendte domæner, skal du endelig ikke opholde dig dér særlig længe: kom væk så hurtigt som muligt. Selv det korteste besøg kan udløse en drive-by download eller placere sporende cookies i din harddisk. Sidst men ikke mindst er CrushArcade adware en ganske pågående applikation, som er interesseret i din browserhistorik samt andre oplysninger.

Således distribueres Ads by CrushArcade

Det kan være, at Ads by CrushArcade generer dig, fordi du valgte at installere CrushArcade programmet. Men da det er et potentielt uønsket program (PUP), kan det også være blevet installeret på hemmelig vis. En af de mest vellykkede måder at sprede dårlige produkter på er ved at tilføje dem som valgfrit software til andre produkter. Under installationen af gratis programmer bør brugerne derfor altid vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling. Så kan de nemlig være i stand til at fravælge ekstra programmer og undgå, at de bliver installeret.

Hvis det er for sent at tale om forebyggelsesmetoder, så kan vi skam også hjælpe dig af med CrushArcade adware. Reimage eller Spyhunter vil uden besvær eliminere dette adware, og din enhed vil fortsætte med at køre uden hindringer. Du kan også have held med en manuel fjernelse, hvis du følger vores trin-for-trin vejledning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by CrushArcade

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By CrushArcade, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by CrushArcade

Sådan fjernes Ads by CrushArcade ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by CrushArcade installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by CrushArcade
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by CrushArcade fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by CrushArcade samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by CrushArcade, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by CrushArcade fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by CrushArcade. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by CrushArcade eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by CrushArcade, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by CrushArcade fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by CrushArcade samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by CrushArcade, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by CrushArcade fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by CrushArcade være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by CrushArcade fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by CrushArcade. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by CrushArcade, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by CrushArcade skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 8, 2016 09:46, september 8, 2016 09:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *