Ads By Dealsy - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Har du lægt mærke til en lang række Ads by Dealsy, når du surfer på internettet? Du skal passe på, for disse annoncer er til fare for din computers sikkerhed, og de er et tegn på, at din computer indeholder et adwareprogram. Dealsy trænger som regel ind sammen med diverse freeware, som du kan downloade fra internettet. Der oplyses normalt ikke ordentlig om det, og det har ikke brug for computerbrugerens tilladelse for at blive tilføjet. Så de fleste computerbrugere bliver overrasket over, at de selv har installeret dette program.

Du skal fjerne Dealsy fra din computer, da det ikke alene vil fortsætte med at forstyrre dig ved at vise talrige annoncer, men det kan også omdirigere dig til ondsindede sider og inddrage dig i flere markedsføringskampagner. For at fjerne Ads by Dealsy samt beskytte dit system, skal du køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla. Du kan også fjerne programmet manuelt ved hjælp af vejledningen i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Dealsy

Når Dealsy først er inde, begynder det at oversvømme systemet med en masse annoncer. Alle Dealsy annoncerne omdirigerer brugerne til ukendte, sponsorerede hjemmesider. Der er ingen garanti for, at disse sider er sikre at besøge, så med hver eneste omadressering vil du risikere at få dit system inficeret. Og selvfølgelig er konstante omdirigeringer også meget forstyrrende. Du skal være opmærksom på, at nogle af de hjemmesider, som du kan blive omdirigeret til, kan distribuere adware og andre potentielt uønskede programmer. Så du kan så nemt som ingenting tildrage dig flere problemer vedrørende din computer.

Ads by Dealsy dukker som regel op, når du søger på internettet ved hjælp af Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Safari. Adwareprogrammet vil også overvåge dine søgevaner i disse browsere. Derefter kan det videresende disse data til partnerne, som kan anvende dem med henblik på yderligere markedsføring. Du kan også modtage personliggjorte annoncer, som helt klart har større effekt end almindelige annoncer.

Som du kan se, så er der masser af grunde til at fjerne Dealsy adware fra din computer. Så du skal ikke vente for længe, men fjerne det, så snart du bemærker de første tegn på programmets tilstedeværelse.

Således distribueres Dealsy

Som vi før nævnte, distribueres Dealsy sammen med diverse freeware, som du kan downloade fra internettet. Det kan endda være bundtet med programmer fra velkendte download hjemmesider. Men du kan faktisk ganske nemt undgå en sådan infiltration. Du skal blot være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye downloads. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation og omhyggeligt følge alle punkter. Hvis du bemærker nogle afkrydsede, valgfri downloads, som du ikke kender, er det bedre at du fravælger dem. Det er også meget vigtigt at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads for at undgå uønskede ekstra værktøjer, som gerne bliver nævnt deri.

For at fjerne Ads by Dealsy, skal du downloade et pålideligt anti-malware værktøj og lade det løse problemet automatisk. Du kan også satse på den manuelle metode, men den er mere kompliceret end den automatiske metode. Derfor har vi udviklet en vejledning, som du finder herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Dealsy

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Dealsy, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Dealsy

Sådan fjernes Ads by Dealsy ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Dealsy installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Dealsy
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Dealsy fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Dealsy samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dealsy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Dealsy fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Dealsy. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Dealsy eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dealsy, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Dealsy fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Dealsy samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dealsy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Dealsy fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Dealsy fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Dealsy. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dealsy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Dealsy fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
august 2, 2015 09:28, august 2, 2015 09:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *