Ads By DestinyHoroscopes - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DestinyHoroscopes er et underholdningsprogram, der tilbyder brugerne at bruge lidt ekstra tid på at udfylde anderledes tilfredsstillende quizzer, læse horoskoper samt sidste nyt om de kendtes liv. Hvis du følger hver en handling og artikel om berømthedernes vaner, kan du faktisk finde indhold, såsom ”Det bedste, du vil se i dag, er Katie Holmes, der iført couture tager toget”. Da vi ikke er i tvivl om, at denne artikel vil slå fødderne væk under læserne, vil vi hellere sætte spørgsmålstegn ved, om denne applikation er så glamourøs og harmløs, som den ser ud. DestinyHoroscopes’ officielle side ser meget attraktiv ud. Du vil slet ikke kunne gætte, at den faktisk hører til samme kategori som andre reklamestøttede softwareprogrammer. Man har endda bemærket, at den samme webside også benytter et andet navn: QuizCrystal. Så hvis du lægger mærke til et af disse navne, skal du køre en fuld sikkerhedsscanning med et avanceret anti-malware værktøj.

Om Ads by DestinyHoroscopes

Da vi læste Vilkårene for DestinyHoroscopes, lagde vi mærke til en masse faresignaler. En af de første udsagn er, at brugerne godkender, at der vil benyttes cookies og anden overvågningsteknologi på dem. Der hævdes, at det er en teknik, som gør applikationen i stand til at vise et mere personliggjort indhold, blandt andet: Ads by DestinyHoroscopes. Men hvis du afinstallerer denne applikation, vil de implanterede cookies ikke blive slettet automatisk, og de vil blive hængende, indtil du selv fjerner dem separat. Der er nok nogle computerbrugere, som ikke læser disse betingelser, inden de downloader programmet, og de vil derfor ikke have nogen anelse om, at deres aktivitet stadig bliver overvåget efter afinstallationen.

Premium Content” (horoskoper, puslespil, mode og modetips, nyheder med mere) er en hyppig vending i Vilkårene. Hvis du har oplyst din e-mailadresse til dette DestinyHoroscopes adware, kan underlig post vælte ind i din indbakke. Tredjeparts annoncører har også lov til at sende e-mails til dig. Og dette er en meget mistænkelig funktion: du kan nemlig modtage inficeret post. Endvidere vil du i bytte for denne gratis applikation gå med til at modtage annoncer. Ads by DestinyHoroscopes vil dukke op for at reklamere for software, produkter osv. Det fremgår, at de vil dukke op som tekst-links, popup/under, overgangs-, e-handel og bannerreklamer. Hvis du beslutter dig for at købe/downloade/besøge webstederne/varerne, der reklameres for, vil din handling naturligvis være på helt eget ansvar. Hvis din computer bliver inficeret med malware eller lider andre tab, vil DestinyHoroscopes adware vaske sine hænder, hvad den sag angår.

Således distribueres Ads by DestinyHoroscopes

Mac OS og Safari passer ikke sammen med DestinyHoroscopes adware. Men folk, som benytter andre browsere og operativsystemer, kan frit vælge dette program. Det er dog ikke en klog beslutning, og it-specialister anbefaler, at man vælger en anden nyheds- eller horoskopkilde. Du kan også begynde at modtage Ads by DestinyHoroscopes, hvis programmet på hemmelig vis har installeret sig selv i din enhed. Hvis du gerne vil undgå sådan et scenarie, bør du vælge en avanceret/brugerdefineret installationsopsætning i stedet for den umiddelbart foretrukne grundinstallation/hurtig installation. Derefter skal du omhyggeligt gennemgå alle punkter i installationsprogrammet og prøve at spotte, om der tilbydes eventuelle ekstra programmer.

Hvis du gerne vil undgå at blive udsat for upassende materiale, skal du fjerne Ads by DestinyHoroscopes. Og det kan du gøre ved at følge vores vejledning eller vælge en automatisk fjernelse. Til sidstnævnte formål skal du bruge et anti-malware værktøj. Vi anbefaler, at du vælger Reimage, Spyhunter eller Hitman. Der er ingen tvivl om, at du vil blive glad for en af disse scannere og fortsætte med at benytte den fremover.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by DestinyHoroscopes

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By DestinyHoroscopes, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by DestinyHoroscopes

Sådan fjernes Ads by DestinyHoroscopes ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by DestinyHoroscopes installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by DestinyHoroscopes
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by DestinyHoroscopes fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by DestinyHoroscopes samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by DestinyHoroscopes, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by DestinyHoroscopes fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by DestinyHoroscopes. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by DestinyHoroscopes eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by DestinyHoroscopes, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by DestinyHoroscopes fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by DestinyHoroscopes samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by DestinyHoroscopes, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by DestinyHoroscopes fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by DestinyHoroscopes være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by DestinyHoroscopes fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by DestinyHoroscopes. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by DestinyHoroscopes, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by DestinyHoroscopes skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 10, 2016 07:37, september 10, 2016 07:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *