Ads By Doc Assistant - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Doc Assistant er et nyt adwareprogram, der spredes rundt om i verden og inficerer Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Safari browseren. Det er et program, der sporer dine søgevaner og udvikler annoncer i henhold til disse oplysninger. Ads by Doc Assistant har til formål at fremme sponsorerede hjemmesider. Alle annoncerne indeholder links til kommercielle sider og når du først klikker på dem, vil du blive omadresseret.

Hvis du gerne vil undgå at blive omdirigeret til farlige websider samt andre, der kan være et problem for din sikkerhed og fortrolige oplysninger, anbefales du at fjerne Ads by Doc Assistant hurtigst muligt. Kør en fuld systemscanning med Spyhunter, StopZilla eller andet pålideligt anti-malware værktøj. Du kan også prøve at løse problemet manuelt ved hjælp af medfølgende vejledning, som du finder i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Doc Assistant

Doc Assistant er designet til at reklamere for sponsorerede websider. Det viser en lang række annoncer, som på den ene eller anden måde afspejler din søgehistorik. Faktisk overvåger Doc Assistant dine søgevaner og forsøger at personliggøre annoncerne, så de vil få flere klik. Ads by Doc Assistant omfatter som regel kuponer og prissammenligninger, der virker ret tiltrækkende. Men hvis du klikker på dem, vil du desværre kun blive omdirigeret til en sponsoreret webside. Det er ikke alene meget forstyrrende, men du vil også være i fare for at besøge potentielt farlige websider, for der er nemlig ingen garanti for, at Doc Assistant kun reklamerer for lovlige sider.

Ads by Doc Assistant vises normalt på e-handel hjemmesider, såsom Amazon, eBay, Walmart osv. Dette øger chancen for klik, idet folk, som handler online, har tendens til at lede efter særlige tilbud og rabatter. Du skal ikke lade dig narre af pågældende annoncer, for de er ikke så uskyldige, som de ser ud til at være. Du rådes til at fjerne Ads by Doc Assistant, lige så snart du opdager dem.

Således distribueres Doc Assistant

Præcis som andre lignende adwareprogrammer, distribueres Doc Assistant sammen med andet freeware. Det er bundtet med gratis musik- og videoafspillere, PDF creators, download managers samt andre værktøjer, som kan downloades fra internettet. Hver gang du installerer den slags applikationer på din computer, skal du være meget forsigtig med installationspunkterne. Hvis du bemærker nogle ekstra downloads, som du ikke kender, skal du afvise at tilføje dem.

Det er bedre at vælge en brugerdefineret installationsmåde i stedet for en grundinstallation. Det er ligeledes en god ide at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads, som oplyser om eventuelle bundter. For at fjerne Ads by Doc Assistant kan du følge vejledningen herunder, eller du kan blot køre en fuld systemscanning ved hjælp af et anerkendt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Doc Assistant

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Doc Assistant, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Doc Assistant

Sådan fjernes Ads by Doc Assistant ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Doc Assistant installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Doc Assistant og relaterede parasitter såsom Shopping Assistant .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Doc Assistant fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Doc Assistant samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Doc Assistant, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Doc Assistant fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Doc Assistant. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Doc Assistant eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Doc Assistant, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Doc Assistant fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Doc Assistant samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Doc Assistant, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Doc Assistant fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Doc Assistant fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Doc Assistant. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Doc Assistant, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Doc Assistant fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 6, 2015 09:37, november 6, 2015 09:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *