Ads By Dotdo-Audio - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Dotdo-Audio er navnet på en irriterende adware-infektion. Denne applikation tilhører annoncestøttet software, som er designet til at vise lydannoncer. Selvom den ikke vil overdænge dig med visuelt materiale, kan det på en måde være endnu mere irriterende at skulle lytte til falske audio-tilbud. Det kan minde om en myg, der summer. Faktisk minder Dotdo-Audio adware og en myg ret meget om hinanden. Myg overfører en lang række alvorlige sygdomme, såsom hjernebetændelse og malaria, mens Dotdo-Audio app kan inficere dit computersystem med en bred vifte af malwareprogrammer eller føre til infektioner med alvorlige virusser.

Om Dotdo-Audio adware

Dotdo-Audio programmet passer sammen med de store webbrowsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Microsoft Edge osv. Og det kan bygge rede i både Windows og Mac-operativsystemet. Dotdo-Audio udvidelsen skiller sig ud fra andre konventionelle adwareprogrammer, idet det viser lydannoncer, og det kan således være mere vanskeligt at opfatte, at man er inficeret med netop dette program. Men hvis du bliver ved med at høre tilfældige lydannoncer, bør du overveje at scanne dit computersystem med en pålidelig sikkerhedsscanner, såsom Reimage, før du begynder at se en psykolog angående problemet.

Dotdo-Audio browserudvidelsen er i stand til at levere lydannoncer, selv når du ikke har startet en af dine browsere. Og det kan den, siden de fleste adwareprogrammer ikke blot er browserudvidelser – de er programmer, som smider junk-filer ind i dit computersystem og vedhæfter ondsindede registreringsdatabasenøgler, så de kan være i stand til at indlæse svindel-annoncer ved opstart. Du kan ignorere disse tilbud, men du kan ikke se bort fra, at dit computersystem er i fare. Denne ondsindede Dotdo-Audio applikation kan installere andre lignende applikationer på din pc. Og det vil skabe sårbarheder i systemet, hvilket tydeligt vil kunne ses på den måde, hele systemet bliver langsommere. Du skal ikke se gennem fingrene med disse tegn, læs hellere følgende afsnit, som beskriver, hvordan du kan slippe af med Dotdo-Audio adware.

Hvordan inficerer Dotdo-Audio adware din computer?

Dotdo-Audio applikationen bliver frigivet i brugerens computersystem af gratis applikationer, på samme måde som pesticider bliver hældt ud over opdyrkede marker. Ligesom du kan vælge at spise økologisk mad, kan du også vælge at downloade og installere programmer uden malware. Det er simpelt, du skal blot være lidt mere omhyggelig med installationsprocessen. Installér derfor gratis programmer med en avanceret (brugerdefineret) indstilling og skrab flåden af PUP’er – potentielt uønskede programmer – af installatøren. De er de virtuelle pesticider, der forurener de gratis, brugbare programmer, såsom media players, fil-konverteringsprogrammer og lign.

Professionelle anti-malware programmer, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes, kan fjerne Dotdo-Audio PUP efter en uheldig opsætning af et gratis program, som dermed bragte dette malware ind i dit computersystem. Det er ikke uden grund, at vi anbefaler disse sikkerhedsværktøjer, for de kan rense registreringsdatabasen og hele computersystemet for enhver junk-fil, der er oprettet af denne ondsindede applikation. Den manuelle fjernelsesvejledning er gratis, og du kan finde den i slutningen af denne artikel.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Dotdo-Audio

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Dotdo-Audio, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Dotdo-Audio

Sådan fjernes Ads by Dotdo-Audio ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Dotdo-Audio installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Dotdo-Audio og relaterede parasitter såsom Zyklon Locker , “Everything on your computer has been fully encrypted” virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Dotdo-Audio fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Dotdo-Audio samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dotdo-Audio, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Dotdo-Audio fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Dotdo-Audio. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Dotdo-Audio eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dotdo-Audio, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Dotdo-Audio fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Dotdo-Audio samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dotdo-Audio, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Dotdo-Audio fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Dotdo-Audio være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Dotdo-Audio fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Dotdo-Audio. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Dotdo-Audio, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
august 25, 2016 07:33, august 25, 2016 07:33
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *