Ads By Facts Right - Hvordan Fjernes Det?

 

Facts Right er et påtrængende adwareprogram, der indlemmer annoncer, mens du surfer på internettet. Det er bundtet med andre gratis applikationer og kan påvirke Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Safari. Hvis du har bemærket nogle annoncer, der kaldes for ”Ads by Facts Right”, ”Brought by Facts Right” eller ”Powered by Facts Right” osv. i en af dine browsere, er dit computersystem helt klart ramt af dette adwareprogram, og du bør omgående gøre noget ved problemet, for ellers kan du få problemer med din it-sikkerhed.

For at fjerne Ads by Facts Right kan du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla. Du kan også fjerne adwareprogrammet manuelt ved hjælp af vejledningen i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Facts Right

Ads by Facts Right fremkommer i alle mulige former, såsom pop-up, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. De dukker af og til op i dine browsere, uanset hvilken webside du besøger, og de er virkelig forstyrrende! Nogle Ads by Facts Right reklamerer for bestemte varer eller tjenester til favorable priser, andre omdirigerer blot til sponsorerede websider. Du skal ikke have tillid til pågældende annoncer, for deres tilbud er falske og du vil højst sandsynligt ende med at besøge ondsindede websider, hvis du klikker på dem.

Facts Right adware kan også inddrage dig i andre markedsføringsprojekter, idet det er i stand til at spore din søgehistorik. Derpå kan det udvikle annoncer i henhold til dine interesser, og den slags annoncer er meget mere effektive. På den måde kan udviklerne af programmet tjene flere penge, da de får flere computerbrugere til at klikke på annoncerne. Hvis du gerne vil være fri for den slags irriterende aktiviteter, skal du omgående fjerne Facts Right adware og undgå lignende infektioner fremover. Anti-malware programmer er ret effektive til at beskytte mod den slags adware, så hvis du ikke har ét, bør du overveje at anskaffe dig ét.

Således distribueres Facts Right

Facts Right trænger ind i computersystemet på samme måde som det meste adware – nemlig bundtet med forskellige gratis applikationer, såsom media players, PDF creators osv. Det er en fremragende måde til at narre computerbrugerne til at installere ekstra software, som de faktisk ikke har brug for, for de bliver for det meste slet ikke bedt om at bekræfte installationen af ekstra værktøjer. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være meget opmærksom på installationen af freebies.

Når du downloader gratis software fra internettet, skal du altid holde godt øje med installationsprocessen. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage ændringer. Ekstra uønsket software bliver ofte installeret, idet nogle afkrydsningsfelter i installationsguiden allerede er markeret. Derfor skal du kigge godt efter, så du kan fravælge de uønskede indstillinger.

Hvis dit system allerede er påvirket, skal du fjerne Ads by Facts Right hurtigst muligt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Facts Right

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Facts Right, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Facts Right

Sådan fjernes Ads by Facts Right ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Facts Right installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Facts Right
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Facts Right fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Facts Right samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Facts Right, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Facts Right fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Facts Right. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Facts Right eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Facts Right, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Facts Right fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Facts Right samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Facts Right, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Facts Right fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Facts Right være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Facts Right fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Facts Right. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Facts Right, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Facts Right fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
februar 19, 2016 12:18, februar 19, 2016 12:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *