Ads By Faster Internet - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Faster Internet er et væmmeligt adwareprogram, som hemmeligt trænger ind i tilfældige computersystemer, indsamler computerbrugernes personlige oplysninger og endda tager skærmbilleder af ofrenes skrivebord. Selvom der for nyligt er blevet opdaget snesevis af lignende adwareprogrammer, synes denne at være endnu mere generende og farlig. Faster Internet kan stjæle en masse vigtige oplysninger og krænke dit privatliv. Derfor rådes du på det kraftigste til at fjerne Faster Internet.

Vi anbefaler, at du benytter et anerkendt anti-malware program, som f. eks Spyhunter eller StopZilla, og kører en fuld systemscanning med det. Hvis du gerne vil fjerne Faster Internet manuelt, kan du følge punkterne i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Faster Internet

Når Faster Internet først er inde i systemet, begynder det at spore oplysninger om din harddisk, bundkort, netværkskort samt andre data. Derefter vil det oploade disse oplysninger til udviklernes center for til sidst at tage et skærmbillede af dit aktive skrivebord. Hvis du tilfældigvis har nogle fortrolige dokumenter åbne på det tidspunkt, hvor Faster Internet trænger ind i systemet, kan it-kriminelle nemt få fat i dem. Det er et ret farligt program, som du for enhver pris skal undgå.

Faster Internet udvikler også en lang række annoncer og viser dem, når du søger på internettet. Annoncerne fra Faster Internet er meget irriterende og forstyrrer din almindelige online søgning. De fleste brugere vil gerne være fri for dem, alene fordi de bliver trætte af de konstante omdirigeringer. Ads by Faster Internet bliver vist, hver gang du surfer på en hvilken som helst hjemmeside. En masse af dem tager til i mængde på e-handel hjemmesider, såsom Amazon eller eBay, og de indeholder kommercielt indhold.

Uanset hvad, så bør du fjerne Faster Internet hurtigst muligt. Det er i øjeblikket et af de mest farlige aktive adwareprogrammer.

Således distribueres Faster Internet

Faster Internet er som regel bundtet med forskellige freewareprogrammer, såsom media players, PDF creators, download managers osv. Der oplyses ikke ordentlig om programmet i løbet af installationen og det har ikke brug for brugerens tilladelse til at blive installeret. Det kan blive tilføjet på samme tid, som du installerer dit valgte freewareprogram, uden at du har intention om det.

Hvis du gerne vil undgå den slags infiltrationer, er du nødt til at være mere opmærksom på installationspunkterne ved dit freeware. Hvis du vælger en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, skulle du være i stand til at se samt fravælge at downloade ekstra programmer. Og du skal ikke glemme at læse Vilkår og Betingelser ved dine nye downloads. Du skal altid afvise at tilføje programmer, som du ikke kender. Når du får upålidelige værktøjer ind på din computer, kan du næsten være sikker på at få computerproblemer.

For at fjerne Ads by Faster Internet kan du følge vejledningen forneden eller simpelthen køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Faster Internet

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Faster Internet, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Faster Internet

Sådan fjernes Ads by Faster Internet ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Faster Internet installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Faster Internet og relaterede parasitter såsom Baidu PC Faster .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Faster Internet fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Faster Internet samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Faster Internet, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Faster Internet fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Faster Internet. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Faster Internet eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Faster Internet, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Faster Internet fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Faster Internet samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Faster Internet, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Faster Internet fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Faster Internet være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Faster Internet fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Faster Internet. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Faster Internet, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Faster Internet fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
maj 11, 2016 07:37, maj 11, 2016 07:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *