Ads By FlashBeat - Hvordan Fjernes Det?

 

FlashBeat er et gratis program, der skulle kunne gøre din søgeoplevelse bedre. Det bliver installeret som en browserudvidelse i din Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome eller Safari, og distribuerer desværre tonsvis af kommercielle annoncer. Ads by FlashBeat er ekstremt generende og de kan omdirigere til potentielt farlige websider. Desuden kan programmet krænke dit privatliv ved at indsamle data om dine søgevaner eller endda installere andre annonce-støttede programmer.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne FlashBeat fra din computer, hvis du ikke har installeret det med vilje. Hvis du gerne vil vide mere om dette program og hvordan du slipper af med det, skal du blot læse videre i artiklen.

Om Ads by FlashBeat

Hvis du konstant modtager en lang række Ads by FlashBeat, mens du surfer på internettet, skal du holde dig langt væk fra dem. Disse kommercielle annoncer er kun designet med det formål at reklamere for sponsorerede websider. Udviklerne af dem tjener penge på at øge trafikken til de sider samt forbedre deres sideplacering i søgeresultater. Ved første øjekast kan du måske tænke, at det kun er irriterende at se disse annoncer under din søgning på internettet. Men hvis du rent faktisk klikker på dem, kan du blive omdirigeret til websider, som ikke er sikre at besøge, og dit system kan blive inficeret. Det er grunden til, at du rådes til at ignorere dem samt fjerne FlashBeat.

Hvis du kigger nærmere på Ads by FlashBeat, vil du kunne se, at de fleste af dem på en eller anden måde har relation til dine seneste søgeforespørgsler eller mest besøgte websider. Sandheden er, at dette adwareprogram sporer din søgehistorik og frembringer annoncer i henhold til dine interesser. Det øger tydeligvis antallet af klik på annoncerne. Men det er ikke en rimelig metode, og FlashBeat krænker således dine private oplysninger ved at gøre således. Derudover kan din computers ydeevne blive betydeligt langsommere, når adwareprogrammet arbejder i dit system. Så som du kan se, bør du fjerne FlashBeat fra din PC, for at du kan være i stand til at undgå alle mulige farer. Selvom det ikke er et virus, kan det lede til flere infektioner og skabe andre problemer.

Således distribueres Ads by FlashBeat

Den mest almindelige måde, hvorpå FlashBeat adware bliver distribueret, er sammen med andet freeware. Det er bundtet med gratis media players, PDF creators, download managers osv. Hver gang du installerer den slags programmer i dit system, skal du være meget forsigtig. Læs deres Vilkår og Betingelser for at se om de indeholder nogle bundter. Hvis de gør det, skal du afvise at downloade dem, som du ikke kender. Vælg en Brugerdefineret installation i stedet for en grundinstallation. Følg hvert et punkt og fravælg indstillinger, der tilbyder ukendte ekstra downloads. Det er den bedste måde til at undgå tilføjelsen af adware, browserudvidelser samt andre potentielt uønskede programmer, som er bundtet med freeware.

Hvis du allerede utilsigtet har installeret FlashBeat, skal du fjerne det fra dit system hurtigst muligt. Du kan gøre det automatisk ved at køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla. Og glem ikke at opgradere det til den nyeste version først, så du kan være sikker på den bedste præstation. Et anti-malware program vil ligeledes fjerne alle andre potentielt uønskede programmer. Hvis du gerne vil fjerne Ads by FlashBeat manuelt, kan du følge vejledningen herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by FlashBeat

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By FlashBeat, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by FlashBeat

Sådan fjernes Ads by FlashBeat ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by FlashBeat installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by FlashBeat
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by FlashBeat fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by FlashBeat samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by FlashBeat, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by FlashBeat fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by FlashBeat. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by FlashBeat eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by FlashBeat, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by FlashBeat fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by FlashBeat samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by FlashBeat, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by FlashBeat fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by FlashBeat være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by FlashBeat fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by FlashBeat. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by FlashBeat, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juni 13, 2015 09:09, juni 13, 2015 09:09
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *