Ads By Friv Launcher - Hvordan Fjernes Det?

 

Friv Launcher er et adwareprogram, som bliver installeret i browserne uden computerbrugerens samtykke, hvorefter det indlemmer en lang række annoncer på de forskellige websider. Hvis du har svært ved at læse indholdet på nogle sider på grund af antallet af Ads by Friv Launcher, er din browser også ramt. Du er nødt til at fjerne dette adware, så snart du bemærker dets aktivitet.

For at fjerne Friv Launcher fra dit computersystem kan du følge vejledningen i slutningen af denne artikel eller simpelthen køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malware program, som f. eks Spyhunter eller StopZilla. Sidstnævnte metode vil automatisk løse alle problemerne.

Om Ads by Friv Launcher

Friv Launcher hævder at være et fremragende værktøj, der gør brugerne i stand til at spille computerspil direkte fra deres desktop/skrivebord. Det kan lyde godt i de spilleglades ører, men sandheden er dog den, at dette adware har til hensigt at reklamere for diverse sponsorerede websider. Derfor udvikler det en lang række annoncer og viser dem, når du surfer på internettet. Hver annonce indeholder et link til en sponsoreret webside, og hvis du klikker på det, bliver du omdirigeret.

Ads by Friv Launcher dukker op, når du søger på internettet ved hjælp af Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Safari. De stemmer som regel overens med dine seneste søgeforespørgsler, for adwareprogrammet, som frembringer dem, sporer din søgehistorik og laver personliggjorte annoncer. Denne form for annonce får helt klart flere klik end andre tilfældige annoncer. Jo flere klik, jo flere penge tjener udviklerne af Friv Launcher.

Du skal være opmærksom på, at nogle af Ads by Friv Launcher kan omdirigere dig til potentielt farlige websider. Nogle af de sider distribuerer malware samt andre farlige infektioner, som ikke er nemme at have med at gøre. Så når du klikker på en simpel annonce, kan du ende med at få dit system yderligere inficeret. Du bør fjerne Friv Launcher fra din computer, så snart du finder det i dit system. I slutningen af denne artikel kan du finde en vejledning, der beskriver den manuelle fremgangsmåde.

Således distribueres Friv Launcher

Friv Launcher distribueres bundtet sammen med forskellige freewareprogrammer. Hver gang du downloader gratis programmer fra internettet, skal du være opmærksom på risikoen for, at du også kan komme til at downloade bundter. Der er en masse programmer, der ikke oplyser ordentlig om ekstra applikationer, der bliver installeret som standard. Hvis du gerne vil undgå dem, skal du læse Vilkår og Betingelser ved dine downloads. Du skal også altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation og omhyggeligt følge alle punkter. Hvis du lægger mærke til nogle indstillinger, der allerede er markeret, skal du fravælge dem, der tilbyder ekstra downloads, som du ikke kender.

Hvis din computer allerede er blevet inficeret, skal du fjerne Friv Launcher adware hurtigst muligt. Du kan som sagt finde en manuel vejledning nedenfor. Hvis du foretrækker at gøre det automatisk, kan du anvende et anti-malware program, med hvilket du kører en fuld systemscanning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Friv Launcher

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Friv Launcher, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Friv Launcher

Sådan fjernes Ads by Friv Launcher ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Friv Launcher installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Friv Launcher
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Friv Launcher fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Friv Launcher samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Friv Launcher, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Friv Launcher fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Friv Launcher. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Friv Launcher eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Friv Launcher, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Friv Launcher fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Friv Launcher samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Friv Launcher, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Friv Launcher fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Friv Launcher være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Friv Launcher fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Friv Launcher. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Friv Launcher, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Friv Launcher fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
april 10, 2016 08:52, april 10, 2016 08:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *