Ads By GreatArcadeHits - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

GreatArcadeHits er en platform, der leverer en lang række hurtige og lækre spil til Internetbrugere, der har lyst til at hygge sig med det. Men man skal ikke bruge sin fritid på at spille noget som helst ved hjælp af GreatArcadeHits programmet. Udviklerne af denne facilitet er umiddelbart de såkaldte ArcadeYum LLC og de opfordrer folk til at slutte sig til deres venlige spillesamfund. Tjenesterne, som denne søgefacilitet leverer, er dog ikke af særlig god kvalitet, og vi ville ikke vove at anbefale den til vores brugere. Hvis du godt kan li’ at bruge tid på videospil og har en lidenskab for diverse fortællinger og ridderfærd, så foreslår vi, at du vælger en anerkendt underholdningsudbyder. GreatArcadeHits giver adgang til sine spil, hvis brugerne følger nogle regler, såsom at installere det passende software. Et krav om et program og reklamer er noget, der holder os vågne om natten. Dvs. det faktum, at GreatArcadeHits tilhører kategorien med reklamebaserede applikationer. Disse parasitter er bedre kendt som adware: software, som viser salgsmæssigt indhold og på den måde har stærk indflydelse på brugernes søgning.

Om Ads by GreatArcadeHits

Der findes en række spilleplatforme, som vi har tilskrevet adware. ArcadeBunny, Sultan Arcade, ArcadeBayou ligner alle GreatArcadeHits adware. Deres formål er at distribuere deres software og få det til at virke på brugernes enhed. Når det sker, vil folk blive forstyrret af tilfældige tredjepartsannoncer, som endda er i stand til at dukke op de mest ubelejlige øjeblikke. Man er måske slet ikke i gang med at spille de spil, der understøttes af spilleplatformen, og alligevel vil man modtage annoncer, mens man laver noget helt andet på internettet.

Det er helt bestemt ubehageligt at få websiderne fyldt med bannerreklamer, i-tekstannoncer samt andre uvelkomne gæster. Selv nye vinduer kan åbne op og vise begrænsede tilbud, udsalg, undersøgelser eller opfordring til scanning af systemet for virusser eller andre infektioner. Du skal aldrig stole på materiale fra tredjepart. I mange tilfælde vil det ende med en temmelig snedig og væmmelig infektion, hvis du byder den slags tilfældige popup-annoncer, bannerreklamer osv. velkommen. Ads by GreatArcadeHits kan være en del af noget større, som f. eks malvertising. Eftersom at adwareprogrammet viser annoncer fra tredjepart, burde det stå til ansvar for dem. Men ligesom mange andre reklamebaserede programmer lover det ikke, at det fremviste materiale vil være opbygget i henhold til sikkerhedsstandarderne.

De konkrete tilbud, som man vil modtage med navne såsom ”Ads by GreatArcadeHits” kan variere fra bruger til bruger. Folks online vaner er ofte meget individuelle, og adwareprogrammer er klar til at undersøge dem. Det gør de ved hjælp af sporende cookies, som placeres på brugernes harddiske. Dermed har adwareprogrammer mulighed for at holde øje med dine tilbøjeligheder. GreatArcadeHits adware kan give denne information til tredjepart med henblik på at hjælpe dem med at forbedre deres markedsføringstaktik. Hvis du opdager, at GreatArcadeHits adware er et af dine programmer, råder vi dig på det kraftigste til at køre en sikkerhedsscanning og sætter en stopper for dets aktivitet.

Således distribueres Ads by GreatArcadeHits

Ads by GreatArcadeHits frembringes af et adwareprogram. Hvis du slipper af med det, vil du ikke længere modtage de irriterende annoncer. Men hvordan blev du inficeret i første omgang? Det kan være sket i løbet af en installation af et andet program. Mange internetbrugere fortæller, at da de forsøgte at gøre et program klar til brug, fik deres enhed i stedet vedhæftet noget mere. Det sker, når folk ikke er opmærksomme på opsætningsguiden og springer punkter over uden at læse dem først. I et af de punkter kan man nemlig blive tilbudt flere programmer, og hvis man ikke afviser den slags forslag, vil man antageligvis modtage flere programmer, end man har lyst til. Hvis GreatArcadeHits adware generer dig, skal du anvende et effektivt anti-malwareprogram til opgaven. Reimage, Spyhunter eller Hitman er fremragende til at fjerne malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by GreatArcadeHits

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By GreatArcadeHits, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by GreatArcadeHits

Sådan fjernes Ads by GreatArcadeHits ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by GreatArcadeHits installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by GreatArcadeHits
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by GreatArcadeHits fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by GreatArcadeHits samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by GreatArcadeHits, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by GreatArcadeHits fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by GreatArcadeHits. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by GreatArcadeHits eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by GreatArcadeHits, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by GreatArcadeHits fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by GreatArcadeHits samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by GreatArcadeHits, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by GreatArcadeHits fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by GreatArcadeHits være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by GreatArcadeHits fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by GreatArcadeHits. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by GreatArcadeHits, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by GreatArcadeHits skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 11, 2016 14:46, november 11, 2016 14:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *