Ads By Info - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: Ads by Information
 

Ads by Info software er designet til at vise annoncemæssigt indhold. Denne særlige applikation er lavet af softwareudviklere, som sandt at sige næppe kan kaldes for hæderlige mennesker, eftersom Ads by Info applikationen viser annoncer, der hører ind under kategorien internetsvindel. Derfor klassificeres det selv som et adwareprogram – et ulovligt program, der viser tredjeparts uægte annoncer. Du kan i forvejen knap nok tro på det, som de lovlige annoncører lover dig, så de tilbud, du vil modtage fra Ads by Info programmet, er nærmest de rene luftkasteller.

Om Ads by Info adware

Ads by Info adware vil vise annoncer, hver gang du surfer på internettet. Hver eneste webside, du besøger, vil være foret med annoncer, som har følgende navne vedhæftet forneden: ‘‘Ads by Info’’, ‘‘Powered by Info’’, ‘‘Ads powered by Info’’, ‘‘Brought to you by Info’’, ‘‘RocketTab powered by Info’’ osv. Disse etiketter viser klart og tydeligt, hvem der viser annoncerne. Men desværre bliver disse mærkater gerne ignoreret, indtil man begynder at indse, at der er noget galt. Inden man rent faktisk begynder at søge efter oplysninger om denne applikation, kan man have klikket på disse annoncer en million gange og være blevet omdirigeret til samtlige ondsindede domæner, der tilhører tredjeparts svindelannoncører. Så meget desto mere fordi Ads by Info udvidelsen viser deres tilbud på populære e-handel platforme, såsom Amazon og eBay, og de præsenteres som tilhørende indhold, der tilbyder gode priser, rabatter, kuponer m.m.

Når man først finder ud af, at tilbuddene ikke findes, begynder man at betvivle Ads by Info apps troværdighed. Og så går det op for en, at man er blevet til den lille rødhætte, og at Ads by Info adware i virkeligheden er den store stygge ulv, der prøver at bedrage en. Man skal også være opmærksom på andre faresignaler, såsom at systemet bliver langsommere og især at browseren ikke fungerer, som den skal, f. eks reagerer den ikke eller den har tendens til at gå ned efter manglende respons.

Hvordan infiltrerer Ads by Info adware din computer?

Ads by Info browser udvidelsen trænger ind i computersystemet på samme måde, som den store stygge ulv forklædt som bedstemoren i Rødhætte. Ads by Info tilføjelsen forklæder sig selv som en ekstra installation, der følger med gratis downloads, såsom media players, video-codecs osv. Og man bliver ikke gjort opmærksom på den, hvis man vender det blinde øje til og udfører installationen i en standardindstilling, lige som Rødhætte, der overså hendes såkaldte bedstemors mærkelige udseende og gik i ulvens fælde. Man skal derfor udføre installationen af enhver form for freeware uanset kilde i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Det er en sikker opsætningsmetode, som fjerner sløret fra PUP’er – potentielt uønskede programmer – som du kan (skal) kaste i søen.

Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes er højt vurderet anti-malware programmer, som man gerne anbefaler til fjernelsen af malware-infektioner, såsom Ads by Info. De er brugervenlige og meget effektive. Den manuelle fjernelsesvejledning til Ads by Info adware er udviklet af vores it-sikkerhedsforskere, og den er helt gratis, ligesom de førnævnte automatiske værktøjer, hvis du vel at mærke vælger versionerne, der sporer malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Info

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Info, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Info

Sådan fjernes Ads by Information ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Info installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Info fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Information samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Info, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Information fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Info. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Information eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Info, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Information fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Info samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Information, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Info fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Info være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Information fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Info. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Information, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Ads by Info skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 16, 2016 07:34, september 16, 2016 07:34
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *