Ads By Interstat Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Interstat beskrives som et gratis værktøj, der vil give dig mulighed for at tjekke og teste din internethastighed under forskellige omstændigheder helt gratis. Selvom denne funktion fungerer godt nok og endda er brugbar, så skal du være klar over, at Interstat kategoriseres som adware/malware. Hvorfor falder denne gratis tjeneste ind under kategorien med uønsket software? Det er der to grunde til – dets distributionsmetode samt dets adfærd, når det først er blevet installeret på computeren. Desuden fungerer det på præcis samme måde som YTTNOaAds, så det er bestemt en virus.

Så hvis du bliver fanget af de tjenester, denne webside tilbyder, vil du blive bedt om at tilføje deres udvidelse til din webbrowser. Men det er nu mere normalt, at denne infektion trænger hemmeligt ind i systemet – bundtet med et andet gratis software, som du kan downloade fra internettet. Det er nok den mest almindelige distributionsmetode for malware som dette – brugerne downloader et bestemt freewareprogram fra internettet, og i løbet af installationen bliver de bedt om at installere et ekstra, brugbart software. Problemet er bare, at denne indstilling ofte er angivet som standard, så hvis du blot skynder dig gennem installationen uden at være særlig opmærksom, vil Ads by Interstat virus automatisk lande på din computer. Det er grunden til, at dette værktøjs distributionsmetode anses for at være misvisende.


Når Interstat er blevet installeret på din computer, vil det give dig en uønsket oplevelse. Eftersom det er et adwareprogram, vil det fylde dine internetbrowsere med forskellige annoncer og gøre din web-søgning til et rent mareridt. De annoncer, der leveres af Interstat, kan dukke op i alle mulige former, såsom i-tekst, bannerreklamer, popup-vinduer eller ny fane-annoncer. Man kan dog imidlertid godt gennemskue, om annoncen en lovlig eller leveret af dette malware, for du kan nemlig se et slogan – ”Ads by Interstat” – ved hver annonce. Vi råder dig til at undgå de annoncer, som denne virus frembringer, for hvis du klikker på en af dem, kan det ende med, at andet malware bliver installeret på din computer.

Interstat er tilknyttet forskellige tredjepartswebsider, der evt. tilhører it-kriminelle eller malware-distributører. Det betyder, at du dagligt vil blive udsat for hackere, hvis din computer er inficeret med denne browserudvidelse.

Selvom denne web-service umiddelbart blev etableret i 2014, er den stadig aktiv i dag, og kan give dig problemer. Du kan besøge deres officielle webside på interstat.eu eller s#static.com og se nærmere på deres fortrolighedspolitik. Her beskriver de f. eks, hvorfor brugerne kan belemres med uønskede og skadelige annoncer:

Da vi gerne vil give vores besøgende god kvalitet, kan vi vælge forskellige tredjepartswebsider eller tjenester, som kan linke til, og indramme, Webstederne eller Tjenesterne. Vi er også en del af co-branding og andre relationer, der tilbyder vores brugere e-handel samt andre tjenester og funktioner. Men selvom tredjeparten har tilknytning til os, har vi ikke kontrol over disse tilknyttede websider, som hver især har deres egne særskilte metoder, hvad angår fortrolighed og indsamling af data, som ikke har noget med os at gøre. Vi modtager nok ikke de data, som indsamles af vores co-brand partnere eller tredjepartswebsider (selvom der reklameres for dem på eller via vores websted). Og derfor er vi ikke ansvarlige for disse individuelle politikker og handlinger, og vi har ikke ansvaret for fortrolighedsmæssige metoder eller indholdet på nogen af de websider. De tilknyttede websteder er kun for at gøre det let for dig, og du går derfor ind på dem på eget ansvar.

Som du kan se, er Ads by Interstat fuldstændig magtesløse overfor deres partnere, hvilket kan være risikabelt for dig, og dine private, følsomme oplysninger kan blive indsamlet. Men på trods af det, vælger de alligevel at tjene penge på den måde, og derfor skal du fjerne denne udvidelse med det samme.

Sådan håndterer du Ads by Interstat virus

Vi har allerede nævnt, at denne virus fungerer som en browserudvidelse, så det første du skal gøre for at stoppe de skadelige aktiviteter på din computer er at deaktivere Interstat browserudvidelsen. Virussen kan dog senere hen vende tilbage og automatisk aktivere udvidelsen, så det anbefales, at du scanner din computer med et anti-malwareprogram. Anvend et program, såsom Reimage eller SpyHunter for at slippe af med Ads by Interstat for altid. Hvis du stadig er forvirret og ikke ved, hvad du skal gøre, så rul ned i slutningen af denne artikel og læs vores trin-for-trin Ads by Interstat virus fjernelsesvejledning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Interstat virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Interstat Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

EliminateAds by Interstat virus

Sådan fjernes Ads by Interstat virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Interstat virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Interstat virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Oursearching.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Interstat virus fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Interstat virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Interstat virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Interstat virus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Interstat virus. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Interstat virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Interstat virus, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Interstat virus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Interstat virus samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Interstat virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Interstat virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Interstat virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Interstat virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Interstat virus. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Interstat virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
september 20, 2017 07:31, september 20, 2017 07:31
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *