Ads By Key Shift - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Key Shift er endnu et adwareprogram, der viser tonsvis af annoncer, når du søger på internettet. Programmet lover at forbedre din søgning, men da det er støttet at tredjeparter, forsøger det blot at reklamere for særlige websider. Når Key Shift først er inde i systemet, udvikler det en lang række annoncer og viser dem, når du søger på internettet. Ads by Key Shift indeholder links til kommercielle websider, og hvis du klikker på dem, bliver du straks omadresseret.

Hvis du gerne vil undgå at blive ført hen til usikre sider, og du gerne vil stoppe disse generende annoncer, så er du nødt til at fjerne Key Shift fra dit system. Kør en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, for eksempel Spyhunter eller StopZilla, eller følg vejledningen angivet i slutningen af denne artikel.

Om Ads by Key Shift

Hvis adwareprogrammet allerede er trængt ind i din computer, vil du ikke blot bemærke mange annoncer, når du surfer på internettet, og risikere at blive omdirigeret til farlige websider, men dine private oplysninger kan ligeledes være i fare. Lad os først tale lidt om Ads by Key Shift, om hvordan de ser ud og hvad deres hensigter er. Disse popups indeholder som regel rabatter, kuponer samt andre tilbud til at handle med i online butikker. De er også markeret som ”brought by Key Shift”, ”Ads by Key Shift”, ”Key Shift Ads” og lignende. Hvis du ser bort fra, at de virker interessante, så vil du ende med at besøge sponsorerede websider, hvis du klikker på dem. Ethvert klik på Ads by Key Shift bringer således økonomisk gevinst for adwareudviklerne.

Vær opmærksom på, at de fleste af disse annoncer tilbyder kommercielle tilbud, der på en eller anden måde har relation til dine interesser. Men andre ord, Key Shift overvåger dine søgevaner og udvikler derefter annoncer, der vil være attraktive for dig personligt. Sporing af din søgehistorik betyder desværre også, at adwareudviklere kan få fat i andre følsomme oplysninger, som tilhører dig. Det er endnu en grund til at tvivle på programmets troværdighed.

Således distribueres Key Shift adware

Selvom programmet har en officiel webside, og det kan blive downloadet derfra, installerer computerbrugerne det typisk sammen med diverse freeware, som de har fået fra internettet, uden at de har bemærket det. Key Shift er bundtet med gratis musik- og videoafspillere, download managers, PDF creators osv. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine gratis applikationer. Du skal ikke tillade tilføjelsen af noget ekstra program, hvis du ikke kender dem.

Du skal heller ikke klikke på mistænkelige links eller tilfældige popups, når du søger på internettet. Det er nemlig en anden metode, der bruges til at distribuere potentielt uønskede programmer. Nogle af popup meddelelserne kan endda efterligne software opdateringer, og derefter installere adware, så du skal være yderst forsigtig, selv når du opdaterer eksisterende programmer. Hvis dit system allerede er inficeret, skal du fjerne Ads by Key Shift hurtigst muligt. Tag et nærmere kig på vejledningen herunder, der forklarer hvordan det gøres.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Key Shift

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Key Shift, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Key Shift

Sådan fjernes Ads by Key Shift ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Key Shift installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Key Shift
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Key Shift fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Key Shift samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Key Shift, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Key Shift fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Key Shift. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Key Shift eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Key Shift, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Key Shift fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Key Shift samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Key Shift, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Key Shift fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Key Shift være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Key Shift fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Key Shift. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Key Shift, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 28, 2015 08:37, februar 28, 2015 08:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *