Ads By Light Manager - Hvordan Fjernes Det?

 

For lyst? For mørkt? Light Manager vil ordne det for dig. Det fungerer i alle Windows operativsystemer og lader brugerne justere lysstyrken på computerskærmen. Mindre erfarne computerbrugere vil antage, at denne applikation er super praktisk. Men hvis de indhenter lidt flere oplysninger om programmet, inden de downloader det, vil de blive bombarderet med klager fra tidligere brugere af programmet.

Om Ads by Light Manager

Sikkerhedsforskere har kigget nærmere på, om Light Manager er en farlig applikation, og graden af skade er ikke så høj og det kan derfor ikke sidestilles med de højrisiko virusser, der er i stand til fuldstændigt at ødelægge et computersystem. Alligevel er det ikke uskyldigt. Light Manager har forbindelse med tredjepartskilder, der producerer annoncer, og det kan ligeledes forårsage omdirigeringer til tvivlsomme domæner og få adgang til personligt identificerbar information.

Hvis vi skulle beskrive dette program, ville vi kalde det for et reklame-støttet software. Det betyder, at Light Manager modtager økonomisk støtte fra tredjepartspartnere for at vise det materiale, som disse skadelige kilder producerer. Ads by Light Manager vil dukke op, hver gang brugerne forsøger at surfe på nettet. Denne forstyrrende plan prøver at provokere folk til at reagere på de synligt tiltrækkende tilbud (opdateringer til software samt mange andre). Selv det korteste besøg eller et utilsigtet klik på disse Ads by Light Manager kan sætte en vellykket overførsel af ondsindede programmer i gang til brugerens computer.

Ondsindede koder kan ligeledes blive indlemmet, hvis folk automatisk begynder at blive omdirigeret fra et domæne til et andet. Det sidste stop er som regel et upålideligt websted, som kan installere tilføjelser uden tilladelse.

Har vi nævnt, at nogle af annoncerne kan være skræddersyet til at fange brugerens flakkende øjne? For det kan de nemlig være. Ads by Light Manager vil blive tilpasset til personlige behov og interesser ved hjælp af information udvundet fra brugerens søgehistorik, foretrukne websider og andet indsamlet materiale. Men programmet kan også gå så langt til at indsamle værdifulde personligt identificerbare oplysninger, som kan anvendes til mere sofistikerede tilbud og ulovlige anliggender.

Således distribueres Ads by Light Manager

Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox kan være potentielle ofre for Ads by Light Manager. Ikke desto mindre er Safari ikke uovervindelig, hvad angår dette adware. Det vigtigste spørgsmål er, hvordan er Light Manager havnet i dit computersystem, hvis du ikke har downloadet det frivilligt?

Vi behøver ikke at grave dybt for at finde årsagen. Vi behøver blot at kigge på nogle aspekter ved dette reklame-støttet software. Folk bemærker f. eks Light Managers aktivitet, efter at de forudgående har downloadet et gratis program fra en fildelingshjemmeside. Disse brugere blev naturligvis ikke forsynet med tilstrækkeligt information om, at andre applikationer fulgte med det valgte software. Det er udelukkende en avanceret/brugerdefineret installation, der er det rette alternativ til at evaluere de anbefalede softwareprogrammer. I bund og grund skal alle de ekstra programmer fravælges.

Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller Hitman er de bedste værktøjer til at skabe en følelse af computersikkerhed. Disse professionelle og velopbyggede anti-malware værktøjer kan let som en leg fjerne Light Manager adware. Men hvis du denne gang vil prøve chancen uden hjælp fra et kraftigt værktøj, kan du følge den let anvendelige manuelle fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Light Manager

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Light Manager, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Light Manager Adware

Sådan fjernes Ads by Light Manager ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by Light Manager installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Light Manager og relaterede parasitter såsom Premium Download Manager , LightGate .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by Light Manager fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Light Manager samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Light Manager, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Light Manager fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by Light Manager. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Light Manager eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Light Manager, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by Light Manager fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by Light Manager samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Light Manager, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Light Manager fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by Light Manager være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by Light Manager fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Light Manager. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Light Manager, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 1, 2016 08:15, juli 1, 2016 08:15
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *