Ads By Lights Cinema - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
Andre navne: Lights Cinema 1.3 beta, Lights Cinema 1.2 beta
 

Lights Cinema er et adwareprogram, der udfører mistænkelige handlinger og forsøger at fremme diverse kommercielle websider. Programmet trænger ind i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari samt nogle andre browsere. Når det er først er inde i systemet, indsamler det information om brugerens søgevaner, og udvikler derefter annoncer i henhold til disse data. Hvis du har bemærket Ads by Lights Cinema i din computer, anbefales det på det kraftigste at fjerne dette adware fra dit system hurtigst muligt. Kør en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla.

Om Ads by Lights Cinema

Lights Cinema browserudvidelse frembringer en lang række annoncer, som ganske nemt kan genkendes og som skiller sig ud fra andre annoncer. Alle popups har en tekst forneden, hvor der står ”Powered by Lights Cinema”, ”Powered by Lights Cinema 1.3 beta”, ”Brought to you by Lights Cinema 1.2 beta”, ”You’ve received a premium offer from Lights Cinema”, “Ads by Lights Cinema”, “Ads by Lights Cinema 1.3 beta” og så videre.

De fleste af annoncerne indeholder kommercielle tilbud eller tilbyder dig rabatter, hvormed du kan handle i forskellige online butikker. Det skulle tiltrække flere klik. Hvert klik skaffer penge til udviklerne af Lights Cinema adware. Der er to væsentlige problemer ved disse annoncer. For det første er de meget generende, og konstante omdirigeringer forstyrrer i den grad dine søgninger. For det andet kan Ads by Lights Cinema omdirigere dig til websider, som ikke er sikre at besøge. Det betyder, at du kan få dit system inficeret med spyware samt andre ondsindede programmer.

Det er stærkt anbefalet at holde sig væk fra Ads by Lights Cinema og fjerne dem hurtigst muligt. I slutningen af denne artikel bringer vi en vejledning, der trin-for-trin forklarer, hvordan man slipper af med denne generende browserudvidelse. Hvis du ikke er i stand til at fjerne den manuelt, skal du blot downloade et pålideligt anti-malware program og køre en fuld systemscanning med det. Det vil fjerne Lights Cinema automatisk.

Således distribueres Lights Cinema

Lights Cinema browserudvidelse bliver installeret i computerne ved at være bundtet med andre applikationer, hvilke ikke advarer om denne ekstra download. Det kan blive tilføjet din browser bundtet med gratis media players, afspillere, PDF creators osv. Hvis du gerne vil undgå det, er du nødt til at være mere forsigtig med installationspunkterne ved dine nye downloads. Mange brugere går blindt gennem installationspunkterne, og de er ikke særlig opmærksomme på, hvad de godkender. De bliver blot ved med at trykke ”Næste” eller ”Godkend”, og accepterer dermed det hele uden overhovedet at læse om det først. Det kan føre til tilføjelsen af diverse potentielt uønskede programmer.

Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, og kontrollere hvert punkt omhyggeligt. På den måde vil du være i stand til at fravælge visse valgfrie downloads, som er afkrydset på forhånd til at blive tilføjet som standard. Hvis dit system allerede er ramt, skal du fjerne Ads by Lights Cinema så hurtigt som muligt. Følg vejledningen herunder for en hurtig og nem løsning.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by Lights Cinema

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By Lights Cinema, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Lights Cinema

Sådan fjernes Lights Cinema 1.3 beta ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Lights Cinema 1.2 beta installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by Lights Cinema
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Lights Cinema 1.3 beta fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by Lights Cinema samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lights Cinema 1.3 beta, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Lights Cinema 1.3 beta fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Lights Cinema 1.2 beta. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by Lights Cinema eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lights Cinema 1.3 beta, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Lights Cinema 1.3 beta fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Lights Cinema 1.2 beta samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by Lights Cinema, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by Lights Cinema fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Lights Cinema 1.2 beta fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by Lights Cinema. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Lights Cinema 1.3 beta, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Ads by Lights Cinema fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
april 4, 2015 07:32, april 4, 2015 07:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *