Ads By MyShopMate - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

MyShopMate er en tidsbesparende facilitet, der hjælper folk med at lede efter produkter. Når de søger efter de nødvendige stoffer, vil tjenesten udvikle annoncer med forhandlere, der tilbyder varen. Denne funktion gør naturligvis sælgerne i stand til at konkurrere om opmærksomheden – forhandleren med den laveste pris er sandsynlig ham man køber hos. Men dette unikke koncept tilfredsstiller imidlertid ikke helt trangen til sikkerhed, som enhver sikkerhedsforsker har. Og den snigende mistanke bliver kun styrket, efter man læser Vilkår for brug-dokumentet. MyShopMate hævder, at dets tjenester kan omfatte links og forhandlere fra tredjeparts kilder. Det erklærer også, at det placerer annoncer forskellige steder på diverse websider. Mac-brugere er målsætningen for MyShopMate.

Om Ads by MyShopMate

MyShopMate kan kategoriseres som et reklamestøttet software. Den slags parasitter chikanerer folk konstant med generende annoncer. Noget af dette salgsfremmende indhold burde være markeret med advarsler om ikke at klikke på dem. Desværre cirkulerer Ads by MyShopMate, endda de upålidelige af slagsen, rundt om de inficerede ofre uden tegn på, at de kan være skadelige. Hvad sker der, hvis du klikker på en af annoncerne fra MyShopMate? Du kan blive omdirigeret til et domæne, som ikke ejer anstændighed eller nogen form for moral. Den slags defekte links anerkendes som potentielle overbringere af ondsindede applikationer og virusser. Du skal ikke udsætte din sikkerhed for fare ved at klikke på et spændende tilbud på billige sko eller en opdatering til dit software. Disse forslag udformes udelukkende med henblik på at tjene penge på pay-per-click-ordningen – og ikke for rent faktisk at forsyne brugerne med tjenester eller produkter.

MyShopMate adware oplyser, at det anvender sporende cookies. Det hævder, at sporing af dine personlige og ikke-personlige oplysninger sker med det ene formål at forsyne dig med et mere tilpasset indhold. Men det er bare et sukkersødt billede. I virkeligheden kan selv tredjeparts annoncører placere deres egne sporende cookies, beacons, tags og scripts. Placering og brug af den slags indsamlet materiale er underkastet forskellige Fortrolighedspolitikker og kan resultere i alvorlige it-forbrydelser.

Således distribueres Ads by MyShopMate

MyShopMate adware kan downloades fra den officielle side. Men vi kan næppe sige, at det er din tid værd, især når det giver dig så ubehagelige minder. Du skal ikke lade den slags parasitter suge dine CPU-ressourcer og skabe alle mulige slags problemer. Men nogle gange dukker det op som følge af en udspekuleret strategi, som gør svindlerne i stand til at distribuere den slags værdiløse softwareprogrammer på en mere indirekte måde. Du kan i løbet af installationen af andre programmer også blive tilbudt at installere MyShopMate. Vi kan sige så meget, at den slags forslag kun giver dig fuldkomment ubrugeligt software. Vælg en avanceret/brugerdefineret installation, når du installerer programmer, så du kan være sikker på, at ingen unødvendige applikationer får adgang.

Download et professionelt anti-malware værktøj, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes, der garanterer en langtidsvarende vedligeholdelse. Hvis du imidlertid ønsker en anvende en manuel fjernelse, kan du nedenfor finde en vejledning, der beskriver, hvordan du renser dit system for Ads by MyShopMate.Automatiske fjernelsesværktøjer til Ads by MyShopMate

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ads By MyShopMate, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by MyShopMate

Sådan fjernes Ads by MyShopMate ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ads by MyShopMate installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by MyShopMate
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by MyShopMate fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by MyShopMate samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by MyShopMate, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by MyShopMate fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ads by MyShopMate. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by MyShopMate eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by MyShopMate, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by MyShopMate fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ads by MyShopMate samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by MyShopMate, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Ads by MyShopMate fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Ads by MyShopMate være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by MyShopMate fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by MyShopMate. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by MyShopMate, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
september 5, 2016 07:33, september 5, 2016 07:33
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *